NE SKRIVAJU RADOST

Novo veliko slavlje u domu domaćeg reprezentativca i njegove pet godina starije djevojke

10.12.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Dubrovačka pravnica i bivša manekenka Adriana Đurđević i dalje privlači pažnju svojim atraktivnim objavama, a sad se na društvenim mrežama pohavlila kako je proslavila svoj 28. rođendan. Nije izostala ni Instagram čestitka od njezinog dragog, domaćeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara

Adriana Đurđević je pozirala u slavljeničkom ozračju okružena crvenim balonima i ružama, a osmjeh joj ne silazi s lica. Lijepoj Dubrovkinja sa svih strana svijeta pristižu brojne čestitke.

Njezin dragi čestitao joj je preko Instagrama zajedničkom fotografijom i kratkom porukom: 'Sretan rođendan, ljubavi'. Prošle godine za Adrianin rođendan stan je prigodno ukrasio bijelim i rozim balonima i svjećicama te je iznenanio čokoladnom tortom s porukom 'sretan rođendan'.

View this post on Instagram

Happy b-day love ❤️

A post shared by Duje Ćaleta Car (@dujecar_5) on

Podsjetimo, par je u vezi dvije godine, a Adriana se zbog ljubavi preselila u Francusku, gdje 22-godišnjak igra za nogometni klub Olympique de Marseille.

'Početak je bio jako težak - novi grad, nova država, ne poznajete nikoga, novi jezik, traženje kuće. Sada je već puno lakše jer smo se prilagodili', izjavila je Adriana ranije za Story.

Sada očito gušta u životu Francuskoj, gdje se posljenjih dana prepustila čarima Adventa i svojim hrabrim modnim kombinacijama pokazuje garderobu punu zanimljivih odjevnih predmeta i modnih dodataka. Već je dobro poznato da je djevojka našeg nogometaša slaba na krpice s dizajnerskim potpisom.