JAVNA ČESTITKA

Novo slavlje u obitelji Ivana Perišića: Romantičnom fotografijom sa suprugom raznježio pratitelje

29.08.2021 u 17:48

Bionic
Reading

Supruga hrvatskog nogomentnog reprezentativca Ivana Perišića ovoga je vikenda proslavila 33. rođendan, a njezin dragi iskoristio je priliku kako bi joj ga i javno čestitao na Instagramu

Više od milijun pratitelja na svom Intagram profilu, hrvatski reprezentativac i nogometaš talijanskog Intera oduševio je fotografijom sa suprugom Josipom u povodu njezina 33. rođendana.

Par, čija ljubav traje od srednjoškolkskih dana, pozirao je uz veliki buket cvijeća na stolu, a slavljenica je blistala u zanimljivom modelu bijele haljine i sjajnim sandalama.

Ivanovi pratitelji njegovu objavu iskoristili su kako bi joj u komentarima čestitali rođendan, a detalje proslave Josipa je podijelila na vlastitom Instagram profilu.

Ljubav Josipe i Ivana Perišića započela je još u školskim klupama. Par se civilno vjenčao prije devet godina, a prošle godine, na osmu godišnjicu braka vjenčali su se i crkveno, na intimnoj ceremoniji u najstarijoj očuvanoj crkvi na Šolti.

Na crkvenom vjenčanju bili su prisutni članovi najuže obitelji, a svoje su zavjete Perišići izrekli pred don Vinkom Beusom u crkvi svetog Mihovila. Intimno slavlje potom je održano u hotelu Martinis Marchi Heritage, koji se nalazi u povijesnom dvorcu u Maslinici, a na njemu su bila prisutna i njihova djeca - sin Leonardo i kći Manuela.

Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia