veliki ponos

Novo slavlje u obitelji domaće glumice

02.05.2020 u 22:46

Bionic
Reading

Glumica Satiričkog kazališta Kerempuh u Zagrebu proslavila je rođendan svog sina Rubensa. Simpatična Splićanka obilježila je taj važan datum i na društvenim mrežama uz dirljivu posvetu i fotografije svog preslatkog plavokosog dječaka

'Pet! Kako već 5? Ti svojeglavi, maštoviti, raspjevani, zaigrani, uvijek budni, nasmiješeni, luckasti dječače! Što li ćeš još otkriti? Hvala ti što si nas izabrao da te pratimo na tom putu! Samo ćemo te pratiti, obećala sam ti. Ali, uvijek sretan rođendan Rubens Santiago Harmander. Volimo te', poručila je Ana Maras Harmander u emotivnoj poruci svom sinčiću.

'Izgledom je isti tata, a temperamentom je na mene. To je poprilično zeznuta kombinacija', izjavila je ranije glumica za Gloriju. Njezinom sinčiću čestitale su kolegice Doris Pinčić Rogoznica, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić Medančić, Daria Lorenci Flatz, Ana Bagić Tahiri, Marijana Mikulić, Lana Gojak.

Podjetimo, Ana i švedski poduzetnik John Harmander su se vjenčali 2012. godine. Najprije su odletjeli u Las Vegas, gdje su se vjenčali da bi nakon dva tjedna ceremoniju ponovili u Aninom rodnom gradu.