ISTA LJUBAV IH SPAJA

Bojana, Ana, Nikolina i Franka: Što je to zajedničko ovim hrvatskim ljepoticama?

03.06.2018 u 17:10

Bionic
Reading

Kućni ljubimci uljepšavaju život, a to znaju i naše poznate osobe koje su svoje živote obogatile psima od kojih se ne odvajaju i s kojima nerijetko ponosno poziraju na društvenim mrežama. Nerijetko vole isticati kako im je život ljepši u četveronožnom društvu. Ponosne na svoje krznene prijatelje, duhovitim opisima uz fotografije oduševljavaju svoje pratitelje

'Barem netko u obitelji ima poznatu Kardashian guzu. A to očito nisam ja…' napisala je u najnovijoj objavi Nikolina Ristović na svom Instagram profilu i usporedivši tako čupavu pozadinu svog mezimca Arthura s jednom od najpoznatijih stražnjica na svijetu, onom starlete i reality zvijezde Kim Kardashian. To je Nikolini drugi pas uz kavalirskog španijela Mikeyja, nakon što su prije pet godina njezinog kavalirskog španijela Tysona napali psi i ozlijedili ga do smrti.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Bojana Gregorić Vejzović je zaljubljena u svoju mezimicu Axu. Mješanka ridgebacka i belgijskog ovčara, te je vrlo privržena cijeloj obitelji, a posebno Bojaninoj kćeri Zoe te sinčiću Raulu.

'Kad me policija ne bi privela i ja bih ovako', napisala je glumica pored simpatične video snimke gdje se njezina četveronožna ljubimica kupa u fontani.

  • +7
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

Franka Batelić i njezin dečko Vedran Ćorluka ponosni su vlasnici psa Oscara, a riječ je o pasmini Shiba Inu, najmanjem japanskom špicu i jednoj od najstarijih pasmina na svijetu. Franka je kraj zadnje objavljene fotografije sa njihovim ljubimcem, kojeg su nedavno vodili u Francusku, citirala poznatog glumca Billa Murreya koji je svojevremeno izjavio: 'Sumnjičav sam prema ljudima koji ne vole pse, ali vjerujem psu kada ne voli osobu.'. Franka je dodala da njegova izjava ne može biti istinitija i zaključila da su psi legende.

  • +14
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Srecko Niketic / CROPIX

Splitska glumica Ana Maras Harmander uživa u društvu bostonskog terijera Ibre. Kako je izjavila, pas je lijepo odgojen pa ga često svugdje vodi sa sobom. Ibro je od prvog dana postao dijelom njezine obitelji, a posebno se dobro slaže s njezinim sinom Rubensom te se nerijetko nalazi i na fotografijama koje objavljuje na Instagramu.