OKRENUO NOVI LIST

Novi zaokret u karijeri: Evo što je Johnny Depp učinio nekoliko dana nakon suđenja

08.06.2022 u 13:03

Bionic
Reading

Holivudski glumac prije tjedan je dana na sudu je odnio pobjedu protiv bivše supruge Amber Heard koju je tužio za klevetu nazvavši ga 'javnom osobom koja predstavlja obiteljsko nasilje'. Nakon toga potpuno se posvetio svojim fanovima i uzdizanju karijere koja je posljednjih godina potonula

Nakon završetka suđenja stoljeća u kojem je Amber Heard proglašena krivom te svom bivšem suprugu Johnnyju Deppu treba isplatiti 15 milijuna dolara odštete, zvijezda 'Pirata s Kariba' potpuno se posvetio obožavateljima.

Možda je svoju karijeru zapostavio posljednjih godina, vodeći sudske bitke s bivšom suprugom, ali sada je Johnny Depp spreman sve učiniti kako bi se pokazao u najboljem mogućem svjetlu cijelome svijetu. Tome u prilog trebao bi ići i njegov novi profil na popularnoj društvenoj mreži TikTok, a glumac je u svega jedan dan prikupio 3,5 milijuna pratitelja.

Nedugo nakon dolaska na TikTok, Depp je objavio i svoj prvi video.

'Svim mojim dragocjenim, odanim i nepokolebljivim pristašama - bili smo svuda zajedno, sve smo zajedno vidjeli. Zajedno smo išli istim putem. Zajedno smo učinili pravu stvar, a to sve zato što vam je stalo. I sada ćemo svi zajedno krenuti dalje', napisao je uz video koji na početku prikazuje njegov dolazak pred sudnicu, a zatim kako priprema set listu za svoje nastupe zajedno s Jeffom Beckom, s kojim je zasvirao na koncertu ubrzo nakon presude.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Inače, 58-godišnji Depp je samo nekoliko dana nakon suđenja stigao na koncert britanskog rokera Jeffa Becka u Glasgowu u Škotskoj. Otprilike 3000 obožavatelja dočekalo ga je u euforiji dok je glumac pjevao obrade pjesama poput 'What's Going On?' i 'Isolation'.

  • +5
Johnny Depp na koncertu u Glasgowu Izvor: Profimedia / Autor: Wattie Cheung/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nije dugo trebalo ni da mu odgovori bivša supruga Amber Heard koja se s glumcem očito namjerava nastaviti prepucavati, sada na društvenim mrežama.

'Dok Johnny Depp kaže da 'ide naprijed', ženska prava idu unatrag', poručila je, kako prenose strani mediji.