u društvu jeffa becka

[FOTO/VIDEO] Johnny Depp nastupio u koncertnoj dvorani u Glasgowu, euforični fanovi ga dočekali povicima: Nevin, nevin!

05.06.2022 u 12:18

Bionic
Reading

Otprilike 3000 obožavatelja dočekalo ga je u euforiji dok je junak franšize 'Pirati s Kariba' - iza kojega je 'suđenje stoljeća' s bivšom suprugom Amber Heard - pjevao obrade pjesama poput 'What's Going On?' i 'Isolation'

Svjetski mediji prenose kako se holivudski glumac Johnny Depp u petak navečer dobro proveo s britanskim rokerom Jeffom Beckom, ovaj put u koncertnoj dvorani u Glasgowu u Škotskoj.

Otprilike 3000 obožavatelja dočekalo ga je u euforiji dok je junak franšize "Pirati s Kariba" - iza kojega je "suđenje stoljeća" s bivšom suprugom Amber Heard - pjevao obrade pjesama poput "What's Going On?" i "Isolation".

Izvor: Društvene mreže

"Nevin, nevin, nevin!!!" vikali su fanovi slaveći njegovu pobjedu na sudu protiv bivše supruge.

Glumac je pjevao i svirao gitaru otprilike pola sata. Kada se na pozive oduševljenih fanova vratio na bis, izveo je hit "A Day in the Life" legendarnih The Beatlesa koji, uzgred rečeno, započinje stihovima ""I read the news today..." ("Danas sam pročitao vijesti...").

  • +5
Johnny Depp na koncertu u Glasgowu Izvor: Profimedia / Autor: Wattie Cheung/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čini se da se Depp referirao na vijesti - o njemu. Podsjetimo, one su ovoga tjedna bile vrlo dobre za glumca - naime, sud u Virginiji odlučio je kako je Amber Heard oklevetala Deppa napisavši u kolumni za The Washington Post da ju je tukao tijekom braka.

Johnny je nakon presude izjavio kako mu se nakon tog suđenja, koje je pratilo čitav svijet, "vratio život". Njegovo pojavljivanje u koncertnoj dvorani u Glasgowu potvrđuje da je to istina.