'FIT S RAFOM'

Novi projekt Rafaela Dropulića Rafe: 'Fit katolik' na Laudato TV-u

18.02.2020 u 10:36

Bionic
Reading

Od 22. veljače na Laudato TV-u počet će se emitirati nova emisija 'Fit katolik'. Svoju rubriku unutar nje imat će i pobjednik dvaju reality showova Rafael Dropulić Rafo

'Život je kao traka za trčanje na kojoj nema stajanja', stoji u najavi novog showa na Laudato TV-u. Stiže nam, naime, emisija 'Fit katolik' čiji je cilj približiti važnost tjelesnog vježbanja za zdravlje tijela, ali i duha i duše. Urednici emisije bit će kineziolog Josip Vučko i kondicijski trener Domagoj Penava.

Emisija će 'imati praktični i edukativni dio u kojem će se s vrhunskom stručnjacima razgovarati o temama: zdravlja, pretilosti, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i duhovnog zdravlja.

U sklopu emisije svoj mini reality imat će i Rafael Dropulić Rafo. Riječ je o rubrici 'Fit s Rafom' koja prati njegovo dovođenje u kondiciju. Pobjednik dvaju reality showova na Laudato TV-u vodi i popularnu emisiju 'Blagoslovljen tek'. Dinamična emisija trajat će 30 minuta, a prikazivat će se subotama u 15.30 sati.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, premda je bio silno popularan nakon sudjelovanja u reality showu i mnogi su mu prognozirali strelovitu estradnu karijeru i nudili da snimi album, no Rafael Dropulić ipak nije krenuo tim putem. Dogodila mu se snažna duhovna promjena.

'Sve se promijenilo mojim odlaskom u Međugorje na seminar posta, molitve i šutnje, gdje sam shvatio da karijera nije nešto što mora biti na prvome mjestu i da su životni prioriteti: Bog, obitelj, pa onda sve drugo. I meni se tada sve preokrenulo. Što god sam krenuo napraviti, nailazio bih na zid koji mi nije dao dalje. Spletom okolnosti bilo je potencijala i ništa se nije napravilo, ali danas vidim da je to bila Božja volja jer sad vidim da sam tada ostvario glazbenu karijeru, ne bih se kasnije oženio i pitanje je bih li imao djece, jer se sjećam kako sam razmišljao i tko zna kamo bi me sve to odvelo', izjavio je ranije.