OKRENULI SE GASTRONOMIJI

Novi obiteljski posao Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića oduševit će Zagrepčane

03.01.2019 u 10:45

Bionic
Reading

Budući da su oboje veliki gurmani, odluka da se bace u ugostiteljstvo i gastronomiju ne čudi previše, ali mnoge će možda iznenaditi izbor recepata koje će bračni par Gojić-Mikić imati u ponudi na svoje dvije lokacije u Zagrebu

Nakon što okonča igračku karijeru u Japanu, Mihael Mikić vratit će se u Zagreb, u kojem ga supruga Ljupka Gojić strpljivo očekuje s njihove tri kćerkice.

Posljednjih godinu dana poduzetnica i bivša manekenka Ljupka Gojić, osim roditeljstvu, bila je posvećena pokretanju novog obiteljskog biznisa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#summerinjapan ❤️

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Naime, Mihael i Ljupka otvorit će slastičarnice na dvije vrlo atraktivne lokacije u Zagrebu, na Knežiji te u Teslinoj ulici. Ponuda će se za početak svoditi na izbor japanskih kolača i talijanskih sladoleda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#BebaZen & #Mi 💜

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

'U Japanu sam se zaljubio u njihove kolače, a rade ih po posve drugačijoj recepturi nego kod nas. To su kolači najviše klase, napravljeni od najboljih namirnica, lagani za probavu i u njima se dosita može uživati', rekao je za Sportske novosti Mikić te dodao da će šefica slastičarne biti naša vrsna slastičarka Ana Marić.

Završne radove oko uređenja lokala trenutno nadgleda Mihaelova supruga i poslovna partnerica Ljupka, a jednom prilikom kazala je da će slastičarnica biti uređena u francusko-englesko-američkom stilu s velikom terasom.

Slastičarnica na Knežiji nalazit će se u prizemlju nove stambene zgrade u kojoj su Ljupka i Mihael nedavno kupili i veliki stan u kojem planiraju provesti ostatak života.

  • +10
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Nije tajna to da našu manekenku za Knežiju vežu posebne uspomene, pa odabir ove lokacije uopće ne čudi. Na Knežiji je odrasla, u tom kvartu žive njezini roditelji, a u njemu je i njezin butik Jolie Petite. Isti naziv nosit će i nove slastičarnice.