SENZACIONALNO IZDANJE

U crnom od glave do pete: Elegantna Meghan Markle pravi je mamac za poglede

25.09.2018 u 20:29

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa nazočila je izložbi 'Oceania art exhibition' na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji u Londonu, a kako se radi o njezinom prvom službenom pojavljivanju bez supruga, princa Harryja i drugih članova kraljevske obitelji, svi pogledi su bili upereni u zgodnu Meghan Markle

Lijepa Amerikanka koja se sjajno snalazi kao novopečena članica kraljevske obitelji ovoga je puta zablistala u crnoj, ženstvenoj haljini koju potpisuje francuska kuća Givenchy čiju je vjenčanicu nosila i na svom spektakularnom vjenčanju 19. svibnja.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljina trendi midi dužine s rukavima od prozirne tkanine i elegantne crne štikle (Aquazzura 'Deneuve') lijepo su naglasili njezinu besprijekornu liniju, a ovaj uspjeli stajling začinila je malim clucthem, također s potpisom Givenchyja i s diskretnim nakitom.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa uživala je u izložbi 200 umjetničkih radova koji dolaze s područja Oceanije, a svoje je prvo solo pojavljivanje u javnosti četiri mjeseca nakon vjenčanja, bez greške odradila.

Radi se o izložbi u čast 250. godišnjice Kraljevske umjetničke akademije koja je osnovana 1768. godine - iste godine kad je kapetan James Cook krenuo na svoju prvu istraživačku ekspediciju.

  • +29
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanski mediji hvale Meghanin samouvjereni nastup i elegantnu pojavu, pa se čini da je šarmantna Amerikanka koja se proslavila ulogom u seriji 'Suits' posve osvojila Engleze.

Za usporedbu, njezina šogorica Kate Middleton svoje je prvo samostalno pojavljivanje u javnosti imala tek šest mjeseci nakon vjenčanja s princom Williamom u listopadu 2011. godine.

Inače, simpatični vojvoda i vojvotkinja jučer su bili počasni gosti Coach Core Awardsa na Sveučilištu u Loughboroughu, na dodjeli nagrada istoimene organizacije koja pomaže mladima da izgrade karijere u sportu, a koju je princ Harry pokrenuo s princem Williamom i Kate Middleton 2012. godine.

Oboje su bili odlično raspoloženi, s osmijehom od uha do uha, a raspoloženje je dodatno naraslo kada su u ruke uzeli lopte i pridružili se studentima na terenu.