NOVI PRIORITETI

Meghan Markle doslovno okrenula novu stranicu i zaboravila bivši život

25.09.2018 u 13:42

Bionic
Reading

Prije no što je upoznala princa Harryja i postala britanska vojvotkinja, Meghan Markle radila je kao glumica, a jedna od značajnijih uloga bila joj je ona u seriji 'Suits'. No odvjetnička drama na kojoj je radila punih sedam godina očito je brzo pala u zaborav

Američka serija 'Suits', koja se posljednjih osam godina snima u Kanadi, u Torontu, proslavila je 37-godišnju Meghan Markle.

  • +2
Meghan Markle, Suits Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica, koju danas gledamo u ulozi vojvotkinje i supruge princa Harryja, do prošle se godine probijala u Hollywoodu. Uloga odvjetničke vježbenice Rachel Zane vinula ju je u zvijezde. Punih sedam sezona glumila je u popularnoj seriji, a onda je radi ljubavi napustila karijeru, preselila se u London i pristala živjeti po strogim kraljevskim pravilima.

'Ne gledam na to kao na odricanje, već kao promjenu. To je novo poglavlje u mom životu. Radila sam na seriji 'Suits' punih sedam godina i sretna sam da mi se pružila takva prilika. Ponosna sam na sve što sam tamo napravila, ali sada je došlo vrijeme za nove izazove i novi posao, ali s Harryjem. Radit ćemo kao tim', rekla je vojvotkinja od Sussexa u svom prvom javnom intervjuu nakon objave kraljevskih zaruka.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baš kako je rekla, tako je i učinila. Posvetila se životu u kraljevstvu koje nosi nove odgovornosti i brojne humanitarne angažmane koji je ispunjavaju.

No brz ritam i uhodavanje u stoljetnu tradiciju zahtijevaju i pažljivo učenje, pa Meghan više nema vremena za stvari koje je nekoć voljela. Zatvoreno poglavlje serije 'Suits' doslovno je ostavila iza sebe te otkako je otišla sa seta nije više pogledala niti jednu novu epizodu.

  • +29
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkrila je to prilikom svog posljednjeg angažmana, kada je sa suprugom na Sveučilištu u Loughboroughu razgovarala s okupljenima. Jedan od prisutnih upitao je vojvotkinju prati li i dalje odvjetničku dramu, na što je ona samo kratko odgovorila 'ne' i nastavila razgovarati o ostalim temama nevezanim za njezin bivši život.