OSTAO BEZ ZAŠTITNOG ZNAKA

Novi imidž slavnog zavodnika: Gerard Butler oduševio obožavatelje

25.10.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Posljednjih godinu dana njegov zaštitni znak bila je - brada, a sada ju je holivudski glumac odlučio ukloniti. Iako je to mogao napraviti daleko od očiju javnosti, Gerard Butler odlučio je snimiti video na kojem se vidi kako brije bradu i podijeliti ga s 1,2 milijuna obožavatelja koji ga prate na Instagramu

Što je muškarac bez brkova ili brade, ponovno zna slavni holivudski zavodnik Gerard Butler. Iako mu je brada posljednjih godinu dana bila zaštitni znak, zbog snimanja novog filma 'Hunter Kill' bio ju je prisiljen ukloniti.

The shave in action. Consider myself trimmed, finally.

Objavu dijeli Gerard Butler (@gerardbutler)

Stoga je to odlučio napraviti javno, snimivši video koji je zatim podijelio sa svojih 1,2 milijuna pratitelja na Instagramu. 

U simpatičnom videu Butler objašnjava što ga je navelo na tu odluku, a zatim uzima brijaći aparat i kreće s uklanjanjem. Kako bi to bilo što dramatičnije, glumac je odlučio i malo 'zaplakati' dok se brije.

One week, three looks. The last of the beardy days.

Objavu dijeli Gerard Butler (@gerardbutler)

'Dakle evo me. Kako se ovo zove? Brijanje? Ok, sada ću obrijati bradu nakon godinu dana. Depresivan sam. Morat ću ošišati i kosu i obrijati bradu zbog fotografija za novi film 'Hunter Kill'. Bradu imam od prošlog prosinca, a bila je još duža i totalno me deprimira to što je moram obrijati', rekao je u videu Butler.

Snimljeni video oduševio je obožavatelje diljem svijeta koji su komplimentirali njegovom novom izgledu.

  • +14
Gerard Butler Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia