ipak ne ide

Gerard Butler opet prekinuo s Morgan Brown, prijatelj otkrio u čemu je problem

23.08.2017 u 17:45

Bionic
Reading

Nakon što su pokušali stvar spasiti na odmoru u Meksiku, škotski glumac Gerard Butler (47) i dizajnerica interijera Morgan Brown (40) ipak su prekinuli, navodno jer Butler ima problema s vezivanjem i nikako se ne može skrasiti

Butler i Brown su hodali tri godine s prekidima, a jedno se vrijeme šuškalo i da su zaručeni i da će se Škot smiriti upravo s njom. Prema izvorima magazina Sun, međutim, izgleda da od toga nema ništa. Par je nedavno ljetovao u Meksiku, što je navodno trebao biti zadnji pokušaj da spase vezu.

Gerard Butler na odmoru u Meksiku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Prijateljima je rekao da se jednostavno ne može posvetiti toj vezi. Voli Morgan, ali ne ide to između njih', rekao je izvor blizak glumcu za Sun. Sam Butler nije imao komentara.

Gerard Butler i njegova sedam godina mlađa odabranica ljubavnu su priču započeli u svibnju 2014. godine, nakon što je on prekinuo vezu s 20 godina mlađom rumunjskom manekenkom Madalinom Gheneom. Ljubav im je, prema pisanjima svjetskih medija, stalno bila na kušnji, a o prekidu se naveliko pisalo i početkom 2017. Prema navodima Geraldovog prijatelja, glumac je vezu s Morgan tada okončao jer više nije mogao govoriti 'ne' lijepim ženama.