13. siječnja

Novi film 'Mean Girls' razljutio publiku i prije nego je objavljen, u čemu je stvar?

09.11.2023 u 20:31

Bionic
Reading

Iako je originalan film izašao prije gotovo 10 godina, mnogi još uvijek uživaju u teen komediji iz koje su proizašle brojne kultne fore. Novi film potpisuje Tina Fey, no uzbuđena publika već je pronašla veću zamjerku filmu

Otkako je prije nešto manje od deset godina izašao film 'Mean Girls', mnoge su fore proizašle iz tog duhovitog teen filma. Iako se dugo šuškalo o novoj inačici, 13. svibnja konačno izlazi film s potpisom glumice i komičarke Tine Fey. Nedavno je izašao i trailer za film, a gledatelji su mu već pronašli zamjerku!

Trailer je u jednom danu pogledalo čak 2, 8 milijuna korisnika, a već sam početak najavnog klipa razljutio je milenijalce.

'Ovo nisu zločeste djevojke tvoje mame', stoji na samom početku trailera, a mnogi su se zapitali o kojim se mamama ovdje točno radi! Naime, milenijalci u čije je vrijeme ovaj film izašao tvrde da njihova djeca nisu dovoljno stara da bi bili tinejdžeri koji gledaju ovakve filmove.

'Mislim, ovo se u osnovi temelji na mjuziklu, ali da, ništa ne može nadmašiti originalan film 'Mean Girls' iz 2004', napisao je jedan od korisnika istaknuvši da se ovaj film ne temelji na originalnom filmu, već na mjuziklu koji je na Broadwayju prikazivan od 2018. do 2020. godine.

Mean Girls | Official Trailer (2024 Movie) Izvor: Društvene mreže / Autor: Paramount Pictures/ YouTube

Ipak, radnja je u osnovi slična pa u ulozi Cady Heron, koju je isprva tumačila Lindsay Lohan, gledamo Angourie Rice koja se baš i poput Lohan nalazi u novoj školi u kojoj vlada skupina popularnih djevojaka pod nazivom 'Plastičarke'.

Tina Fey koja potpisuje film glumit će profesoricu Norbury, a uz nju će glumiti i zvijezda serije 'Emily u Parizu' Ashley Park.

UPS

Nezgode se događaju i najboljima: Kevin Costner napustio restoran mokrih hlača

Pogledaj galeriju