FANOVI U ŠOKU

Novi celebrity par? Kylie Jenner ponovno ljubi i to miljenika Hollywooda

18.04.2023 u 11:07

Bionic
Reading

Reality zvijezda viđa se s 27-godišnjim glumcem Timothéejem Chalametom, inače dobro poznatim šarmerom

Šuškanja o njihovoj vezi pojavile su se početkom mjeseca, a prema tvrdnjama zajedno su još od siječnja nakon što se pojavila vijest da je Kylie Jenner prekinula s Travisom Scottom (s prekidima su bili u vezi od 2017.), s kojim ima 5-godišnju kćer Stormi i 14-mjesečnog sina Airea.

Travis i Kylie izašli su u Miami na Art Basel party početkom prosinca i od tada nisu viđeni zajedno. No, hip hop zvijezda je potaknula glasine o pomirenju u travnju kada je komentirao jednu od Kylienih objava na Instagramu sa - 'ljepotica'.

Da je u Kylie u novoj vezi s Timothéeom Chalametom pridonijele su fotografije paparazza koji su snimili Range Rover 25-godišnje reality zvijezde parkiran ispred kuće 27-godišnjeg glumca prošlog tjedna. Glumac je to imanje, vrijedno kupio prošle godine, a ono je sat vremena udaljeno od njezinog raskošnog posjeda na Holmby Hillsu.

Inače, Chalamet je godinama uživao u brojnim romansama te su ga povezivali s Eizom Gonzalez, Lily-Rose Depp i Madonninom kćeri Lourdes Leon.

  • +3
Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: RINGO CHIU

Navodno je romansa između Jenner i Chalameta krenula nakon što su bili istoj modnoj reviji Jean-Paula Gaultiera u siječnju. U ožujku su se pojavili i na Vanity Fair Oscar Partyju, ali se nisu fotografirali zajedno.

  • +4
Timothée Chalamet Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES