po tko zna koji put

Kylie Jenner i Travis Scott ponovno su se rastali, a svi se pitaju je li im ovo konačan kraj

10.01.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Nakon raznih dobrih i loših perioda, popularna Jennerica i njezin partner Travis Scott više nisu zajedno. Nakon njegovog koncerta u Miamiju odvio se još uvijek nepoznat događaj koji je presudio kraju ovog ljubavnog para

Kylie Jenner i reper Travis Scott par su čija je veza puna uspona i padova, a čini se da su se ponovno našli u crnom periodu njihova odnosa. Njihov ponovni rastanak uslijedio je nakon Travisovog koncerta, a prekid nakon dvogodišnje veze potvrdio je portal UsWeekly.

Svoju vezu prvi put su potvrdili 2017. godine, netom nakon što je Jenner prekinula vezu s Tygom. Već 2018. dobili su dijete, djevojčicu Stormi, a prije godinu dana i sina Wolfa, o kojima će se i dalje zajedno brinuti. Ovo je prvi put da reality zvijezda i američki reper prekidaju službeno i 'za ozbiljno', ali dobrobit djece oboma je na prvom mjestu.

U prosincu 2022. Jenner je bila na koncertu 50 Centa na kojem je nastupio i njezin dragi Scott, a pružala mu je podršku i prije nastupa kada su razmjenjivali nježnosti iza pozornice.

  • +10
Kylie Jenner i Travis Scott Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nedugo nakon toga, Kylie s kćerkicom je otputovala u Aspen, no popularni reper nije otputovao s njom. Provela je zimske praznike s popularnim prijateljima Justinom Bieberom, Hailey Bieber i Stassie Karanikolaou, a čini se da su joj oni pomogli da barem nakratko zaboravi na prekid.