TEŠKO RAZDOBLJE

Kylie Jenner progovorila javno o onome o čemu druge žene šute - postporođajna depresija

23.02.2023 u 15:44

Bionic
Reading

Iako u današnje vrijeme sve više žena nakon poroda zapada u postporođajnu depresiju, tek se rijetke usude javno pričati o tome. Je li razlog zbog kojeg više to ne čine sram, nemoć ili nešto drugo, nije poznato, stoga širokih ruku dočekujemo javne istupe svjetskih faca, koje se ne libe pričati o tome

Nakon rođenja drugog djeteta, sina Airea, Kylie Jenner ponovno je, baš kao i nakon što je rodila Stormi, zapala u postporođajnu depresiju. Zbog svega što je prolazila, što je osjećala i u kakvom je stanju bila, bila je uvjerena da to neće nikada proći i da će njoj samo biti sve gore.

U intervjuu za najnovije talijansko izdanje Vanity Faira, čiju naslovnicu krasi, 25-godišnja Kylie Jenner javno je progovorila o temi koja je za većinu žena iznimno bolna i nerado o tome pričaju - postporođajnoj depresiji.

Kako je rekla, drugi puta kada je, nakon što je u veljači 2022. rodila sina Airea, osjetila da zapada u postporođajnu depresiju, sve je bilo puno podnošljivije negoli prvoga puta kada je u veljači 2018. rodila kćerkicu Stormi.

Reality zvijezda dala je i savjet drugim ženama, koje se bore s istim emocijama, da 'ostanu unutar tog trenutka, čak i ako je bolan i prožive tu tranziciju bez straha od posljedica'.

'Znam da u tim trenucima misliš da to nikad neće proći, da tvoje tijelo više nikada neće biti kakvo je bilo, da ti više nećeš biti ista. To nije istina: hormoni i emocije na toj su razini puno veće i jače od tebe', rekla je Kylie Jenner i dodala kako zbog svega riskiraju propustili najljepše trenutke majčinstva.

  • +3
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / THEREALSPW / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Svoju djecu Kylie Jenner dobila je s Travisom Scottom, a iako je krila trudnoće do samog kraja, nikada nije krila od javnosti kroz što sve prolazi nakon porođaja. Tako je priznala kako je nakon rođenja sina puna tri tjedna neutješno plakala, što joj je bilo jako teško. Vrijeme je provodila ležeći u krevetu s glavoboljama. Na bolje je krenulo kada je maleni napunio šest tjedana.

NADREALNA MODA

Može li luđe od ovoga? Kylie Jenner i Doja Cat ukrale show na reviji brenda Schiaparelli

Pogledaj galeriju