HASSAN JAMEEL

Novac joj ništa ne znači: Rihanna ostavila dečka milijardera, a razlog je nevjerojatan

05.06.2018 u 11:13

Bionic
Reading

Vijest da je najpoznatija pjevačica s Barbadosa, Rihanna, prekinula svoju vezu s milijarderom Hassanom Jameelom, proširila se brzinski internetom. Prema izvorima bliskim pop zvijezdi, Rihanna ga je ostavila jer joj je, ni manje ni više, nego dosadio

'Gotovo je...Rihanna mu je slomila srce. To je ono što ona radi - slama muška srca. Jednostavno joj je dosadio', otkrio je izvor.

Iako svoju vezu s biznismenom iz Saudijske Arabije nikada nije službeno potvrdila, no u intervjuima je često posljednjih mjeseci isticala kako je u ozbiljnoj vezi. Čak je u lipanjskom izdanju Voguea rekla kako joj je njezin partner dao novi pogled na život.

  • +56
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

29-godišnji Hassan Jameel iza sebe ima propali brak, a dolazi iz jedne od najbogatijih obitelji svijeta te je nasljednik bogatstva Abdula Latifa Jameela. 2017. godine njegova je obitelj, s otprilike 2,2 milijardi dolara imovine, bila na četvrtom mjestu najbogatijih obitelji arapskog svijeta.

Obiteljska kompanija ima ekskluzivna prava za prodaju Toyota automobila u Saudijskoj Arabiji te još sedam zemalja, a kažu da su najveći nezavisni distributeri za Toyotu i Lexus u svijetu.

Jameel je bio u vezi s Naomi Campbell, a nakon što je njegova tajna romansa s Rihannom otkrivena, bivši supermodel i pjevačica prestale su pratiti jedna drugu na Instagramu.