POTAKNULA GLASINE

Je li Rihanna ovime dala do znanja da dolazi na kraljevsko vjenčanje?

11.05.2018 u 20:48

Bionic
Reading

Pop pjevačica i princ Harry upoznali su se prije dvije godine tijekom humanitarne turneje po Karibima. Iako se nagađalo da bi i ona mogla biti jedna od uzvanica na vjenčanju, mnogi su to uzeli s rezervom kada se doznalo da na obred nisu pozvani Michelle i Barrack Obama, s kojima je princ u mnogo boljim odnosima. No, jednom rečenicom Rihanna je sada dala naslutiti da će za osam dana možda biti u Londonu

Iako će na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle biti sveukupno preko 2000 uzvanika, nakon crkvenog obreda u kapelici St. George, samo njih 600 imat će prilike nastaviti sudjelovati na vjenčanju, točnije na svečanosti u samoj palači.

Britanski prijestolonasljednik i bivša američka glumica jasno su dali do znanja kako žele što intimniji krug ljudi oko sebe za svoj poseban dan. To je utjecalo čak i na odluku da se ne zovu visoki državnici i političari iz Europe i svijeta, što je bila uobičajena praksa na ostalim kraljevskim vjenčanjima. Zato svoj poziv za 19. svibnja u dvorac Windsor nisu dobili čak ni bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle, s kojima je cijela kraljevska obitelj, a posebno Harry i William u sjajnim odnosima.

  • +8
Dvorac Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, pozivnice su se pak našle u sandučićima brojnim celebrityja. Budući da je Meghan dio života provela u Hollywoodu i tamo stekla brojna prijateljstva, na vjenčanje će stići bračni par Beckham, Serena Williams kao i glumica Priyanka Chopra.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je dobila poziv na vjenčanje, sada je natuknula i svjetski poznata pjevačica Rihanna. Ona je tijekom posljednjeg intervjua, u kojem je pričala o novoj liniji svog donjeg rublja koju je izbacila na tržište, spomenula vjenčani poklon za Harryja i Meghan.

'Mislim da poklon treba biti vrlo velikodušan kada se radi o darivanju oba mladenca. I mladenka i mladoženja moraju imati koristi od toga što ćete im dati', objasnila je Rihanna kada su je upitali koji je njezin idealan dar za buduće kraljevske supružnike.

Iako nije htjela odgovoriti dolazi li u London za nekoliko dana, ovakvim je odgovorom dala povoda šuškanjima.

Inače, princ Harry i tamnoputa glazbenica s Barbadosa upoznali su se prije dvije godine, kada je Harry bio na humanitarnoj turneji po Karibima. Zajedno su se čak testirali i na AIDS, kako bi dali pravi primjer svima.