NEGATIVNA STRANA SLAVE

Ludi obožavatelj pjevačici provalio u stan sa željom da imaju seks

13.05.2018 u 17:39

Bionic
Reading

Pjevačica Rihanna osjetila je više puta na svojoj koži kako je to nositi se ludim obožavateljima, no nikada do sada nije imala strašnije iskustvo. Nepoznati muškarac upao je u njezin dom u Los Angelesu u želji da s barbadoškom ljepoticom provede noć

Muškarac po imenu Eduardo Leon provalio je u losanđeleski dom pjevačice Rihanne, a kada su ga policajci uhvatili, rekao im je kako je provalio ne bi li se seksao s 30-godišnjom pop zvijezdom.

Pjevačica je za to vrijeme na sreću bila u New Yorku, gdje se povodom Met Gale i predstavljanja svoje nove linije donjeg rublja Savage X Fenty zadržala cijeli tjedan. Prema pisanju portala TMZ ludog obožavatelja je u kući otkrio Rihannin asistent u srijedu ujutro i odmah pozvao policiju.

  • +3
Rihannina izdanja na Met Gali Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

26-godišnji provalnik je uspio onesposobiti protuprovalni sustav te je u kući uspio provesti 24 sata prije nego li ga je policija svladala elekrošokerom i privela na ispitivanje. Eduardo je raspakirao svoju torbu, i kako tvrde, punio mobitel, očigledno čekajući kad će se pojaviti njegova simpatija.

Početkom svibnja već je jednom provalio u dom u blizini, misleći da pjevačica živi tamo. Nesretni obožavatelj optužen je za provalu, uhođenje i zastrašivanje, a jamčevina mu iznosi oko 838 tisuća kuna.

'Hvala svima za bezuvjetnu ljubav i podršku. Ne znam gdje bih bila bez vas. Bog je dobar', napisala je pjevačica ispod fotografije koju je u znak zahvale objavila na društvenim mrežama.

Inače, ovo joj nije prvi put da se susrela s, kako tvrdi, poremećenim manijacima. 2013. godine je imala dva pokušaja provale, 2014. je uhićen njujorški beskućnih jer joj je oko kuće ostavljao prijeteće, a prije dvije godine je dobivala prijetnje smrću od muškarca koji je radio selfie ispred njezinog doma.

  • +56
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia