BORAC ZA LJUDSKA PRAVA

Angelina Jolie dala najbolji savjet kćerima

09.02.2018 u 14:18

Bionic
Reading

42-godišnja glumica odavno je dala do znanja da njezina djeca neće biti razmažena, a sada je to potvrdila u velikom intervjuu za Elle, čiju naslovnicu krasi povodom Međunarodnog dana žena, otkrivši kako ih odgaja te što im govori

Otkako se u rujnu 2016. godine odlučila rastati od svog tadašnjeg supruga Brada Pitta, Angelina Jolie je samohrana majka. Ono zbog čega joj se mnogi dive, činjenica je da unatoč svjetskoj slavi, svoju djecu odgaja da budu 'normalna' i nerazmažena, učeći ih da je uvijek važno davati.

  • +14
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osobito pazi na odgoj svojih djevojčica, Shiloh, Zahare i Vivienne, a o tome je progovorila i u posljednjem intervjuu koji je dala za magazin Elle, čiju naslovnicu krasi povodom Međunarodnog dana žena.

'Uvijek govorim svojim djevojčicama: 'Ono što vas razlikuje od drugih činjenica je koliko ste i što spremni napraviti za druge. Svatko od nas može staviti na sebe lijepu haljinu i našminkati se, no ono što je u vašoj glavi, to će vas definirati', rekla je 42-godišnja glumica te dodala:

  • +17
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Doznajte tko ste, što želite i za što se borite. Isto tako borite se i da drugi imaju pravo izbora. Takav život vrijedi živjeti.'