najpoznatiji reality

Nova sezona: Big Brother se vraća na male ekrane

08.01.2018 u 10:42

Bionic
Reading

Deveta sezona napetosti, seksa, ljubavi i svađa vraća se na male ekrane. RTL televizija priprema novu sezonu realityja 'Big Brother' i to punih 13 godina nakon prve domaće sezone

Prošla je sezona bila 'lokalna', dok je sedma sezona iz 2015. bila regionalna, s natjecateljima iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Gledatelje ovaj put očekuju nova uzbuđenja i javnosti dosad nepoznati stanari koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske. Ovaj Big Brother bit će smješten u Hrvatskoj, točnije nova se kuća gradi u zagrebačkom Jadran filmu, a bit će najveća dosad, stoji u priopćenju.

Pripreme za najpoznatiji reality show traju od početka listopada, a na projektu radi 150 ljudi. Novi stanari uživat će u prostoru od 1150 kvadrata, a na raspolaganju će, između ostalog, imati jacuzzi i to, ni manje ni više, usred dnevnog boravka. 

Big Brother 2017. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo RTL

Pedeset najnovijih 4k kamera snimat će svaki njihov korak u potpuno kontroliranom okruženju u kojem će biti u milosti Big Brothera i ljudi s kojima će dijeliti svoj novi, privremeni dom. A ako se požele opustiti u vrtu od 250 kvadrata, stanari će ove godine morati prošetati do krova kuće, gdje će on biti smješten.

Big Brother, televizijski format zamišljen kao društveni eksperiment, već je gotovo 20 godina najkontroverzniji, ali i najuspješniji reality show na svijetu. Prikazivan je u svim dijelovima svijeta, doživio je brojne modifikacije, ali je u svim zemljama i svim sezonama jedna stvar ostala ista – baš ništa što se događa u njegovoj kući nikad mu nije promaknulo. I u novoj sezoni, koja uskoro starta na RTL-u, omiljeno 'zabadalo' priprema razna iznenađenja i scenarije kojih se ne bi posramili ni najveći svjetski pisci.