bezazlena zezancija

Nova drama u Hollywoodu: Komičarka Amy Schumer narugala se Nicole Kidman

12.09.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Poznata komičarka i glumica Amy Schumer vrlo često na sebi svojstven način komentira društvena zbivanja. Nedavno je na Instagramu ismijala Nicole Kidman, a mnogi su reagirali stavši u obranu Kidman

Glumica i komičarka Amy Schumer mnogima je poznata po svojim duhovitim opažanjima, a nerijetko se ona tiču i poznatih osoba i njihovih postupaka. Na račun svog smisla za humor pridobila je mnoge obožavatelje i njihove pozitivne reakcije, no nekima njezin humor ne odgovara te ga smatraju uvredljivim. Ovaj put Schumer se našla na meti obožavatelja zbog ismijavanja Nicole Kidman, a obožavatelji glumice oštro je kritiziraju.

U podrugljivoj objavi Schumer se rugala načinu na koji je holivudska superzvijezda sjedila na US Openu gledajući teniski meč. Širom otvorenih očiju i s rukom ispod brade, Kidman je gledala finale između Coco Gauff i Aryne Sabalenke, a uz objavu je napisala: 'Ovako čovjek sjedi.'

Mnogima njezin komentar nije bio duhovit, već uvredljiv, pa su je kritizirali i optužili za uznemiravanje, točnije za cyberbullying, o kojem se u posljednje vrijeme puno govori zbog potrebe ljudi da pišu ružne stvari bez razmišljanja o tuđim osjećajima.

UDOBNO I CHIC

Nježno izdanje Nicole Kidman: Efektnu haljinu istaknula najpoželjnijim cipelama jeseni

Pogledaj galeriju

Međutim Nicole Kidman bila je i ostala dama!

Izvori bliski holivudskoj zvijezdi otkrili su za DailyMail da ona nije komentaru komičarke dala nikakvu pozornost i važnost. 'Malo je blesavo i nije uznemirena', kažu.

Kasnije se komičarka oglasila na Instagramu napisavši: 'Želim se ispričati svim ljudima koje sam povrijedila objavivši fotografiju Nicole Kidman i aludirajući na to da je izvanzemaljac.' Međutim u nastavku isprike odlučila je napraviti još jedan sarkastičan komentar koji nije dočekan s odobravanjem te je razljutio njezine pratitelje jer smatraju da je pretjerala.

Aludirajući na dramu s Ashtonom Kutcherom i Milom Kunis, koji su pokušali obraniti kolegu Dannyja Mastersona, Schumer je napisala da će zamoliti zvijezde serije 'Lude sedamdesete' da joj pomognu u obrani od ovih optužbi. Ovakav komentar u trenutku u kojem se odvija drama oko silovanja koje je Masterson počinio mnogi smatraju neprimjerenim.

PREPUNE TRIBINE

Finale US Opena nisu propustile ni brojne poznate face; pogledajte tko je sve bio

Pogledaj galeriju