osvanula nova snimka

Nova dirljiva objava na Massimovim profilima na društvenim mrežama: 'Taj je datum ključan'

09.01.2023 u 12:51

Bionic
Reading

Poznato je da je Massimo Savić bio veliki zaljubljenik u rad svjetskog glazbenog velikana Davida Bowiea. Kako bi jučer, da je živ britanski glazbenik, skladatelj i glumac proslavio 76. rođendan, iz tima našeg nedavno preminulog legendarnog glazbenika, podsjetili su kako bi njihov pokojni Max rado, i sebi za dušu, a ponekad i pred svojom publikom, zapjevao neke Bowiejeve pjesme

'I bilo mu je drago da na taj datum, jer mislio je da je važno obilježiti baš rođendan, taj je datum ključan, podijelimo nešto čime ćemo se prisjetiti tog giganta čiji je glazbeni rad toliko cijenio. I ne samo glazbeni, Bowie mu je bio umjetnička inspiracija na toliko razina...', stoji u objavi na Facebook i Instagram stranici Massima Savića.

Uz snimku piše i da tu Massimovu izvedbu do sada nisu mogli podijeliti jer je snimljena mobitelom i nije savršene kvalitete. 'Iako je on na tu temu znao reći da pretjerujemo i da su njegova publika normalni ljudi koji neće zamjeriti ako nešto nije savršeno. Sve znaš Max, i sad nam je jasno da si bio u pravu. I sad nam je svaka snimka i svaka fotografija, svaka uspomena na tebe, savršena'.

Riječ je o skladbi 'God Only Knows' koju je Bouwie snimio za svoj album 'Tonight' objavljen 1984. godine. Massimo ju je izveo na turneji 'Vještina Boutique', 2019. godine.

'legende ne umiru'

[FOTO] Svijeće, lepeza i poruke s dirljivim riječima: Zadrani se oprostili od Massima

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, omiljeni domaći glazbenik je preminuo 23. prosinca 2022. godine u Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice nakon kratke i teške borbe s bolesti.

  • +5
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX