dirljiva gesta

Prizor koji će do suza dirnuti mnoge: Mirna Savić na sahrani nosila Massimove naočale koje je on nosio na svom posljednjem koncertu

03.01.2023 u 12:05

Bionic
Reading

U Zadru je u 11 sati na Gradskom groblju održan posljednji ispraćaj legendarnog glazbenika. Od njega su se došle pozdraviti stotine prijatelja, kolega glazbenika, obožavatelja... Oproštaj od njega najteži je osobama koje je Massimo najviše volio, njegovoj supruzi Eni i kćeri Mirni

Mirna Savić došla je na pogreb u pratnji svog dečka Igora Pavlovića i majke, a ono što su mnogi mogli zamijetiti to je da je Massimova mezimica nosila naočale, iste kakve je njezin voljeni tata nosio na svom posljednjem koncertu u Areni Zagreb početkom studenog.

Kći nedavno preminulog legendarnog glazbenika i supruga Eni bile su njegove najveće ljubavi, a rođendan svoje mezimice nazvao je 'najvažnijim i najposebnijim datumom u kalendaru'.

Massimova jedinica otkrila je na Staru godinu da se tog dana planirala udati za svog Igora, s kojim je više od šest godina u vezi (prije dvije godine započeli su i zajednički život), a njen tata radovao se tom danu. Inače, Mirna je završila studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a neko je vrijeme radila kao televizijska i radijska voditeljica. U 28. godini napravila je životni zaokret te se zaposlila u kreativnoj agenciji, a ove godine nagrađena je kao community manager godine.

NA GRADSKOM GROBLJU

[FOTO] Tuga se nadvila nad Zadrom: Massimova voljena Eni slomila se u suzama na ramenu njihove jedinice Mirne

Pogledaj galeriju