SRETNE VIJESTI

Nova beba na glumačkoj sceni: Domaća glumica čeka prvo dijete s fizioterapeutom

14.02.2018 u 18:17

Bionic
Reading

Mia Anočić Valentić koju je šira javnost upoznala u HRT-ovoj humorističnoj seriji 'Nemoj nikome reći' te u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' ima veliki razlog za veselje. Naime, simpatična Osječanka u drugom je stanju, no zasad ne želi otkrivati previše detalja

Svog partnera fizioterapeuta, masera i kiropraktičara Aleksandra Pupića, glumica Mia Anočić Valentić zna još s dječjih treninga taekwandoa u Osijeku. Prošle su se godine zaljubili, a nedavno su doznali sretnu vijest.

'Na kraju sam prvog tromjesječja, pa mi je još rano pričati o trudnoći, jer tko zna što me čeka, ali presretni smo i Aleksandar i ja', rekla je kroz smijeh mlada glumica za tportal. Zbog trudnoće je morala odustati od igranja u predstavi 'Šest likova traži autora' redatelja Olivera Frljića. 'Dosta je plesanja i skakanja, a to sad ne mogu pa me zamijenila Tihana Lazović', kaže 27-godišnja glumica. 

No kćer glumca Saše Anočića priprema se za novu predstavu, autorski projekt Bobe Jelčića 'Ponovni početak rata' koji će premijeru imati 23. ožujka u u zagrebačkom i Satiričkom kazalištu Kerempuh. 

Mia Anočić Valentić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić