marcelo vieira jr

Nogometaš Real Madrida stigao u Dubrovnik: Odmor ili vjenčanje Matea Kovačića?

15.06.2017 u 21:37

Bionic
Reading

Sudeći po objavljenim fotografijama, nogometaš Marcelo Vieira Jr. u Dubrovnik je stigao samo sa suprugom Clarisse Alves, bez sinova, pa je vrlo vjerojatno da tamo nije stigao samo na odmor, već kako bi prisustvovao vjenčanju svog kolege iz kluba, Matea Kovačića, koji bi se, kako pišu strani mediji, trebao ove subote vjenčati s Izabelom Andrijanić

Na svom Instagram profilu, brazilski nogometaš i igrač Real Madrida pohvalio se slikama s odmora gdje, barem sudeći po fotografijama, uživa samo sa suprugom, glumicom Clarisse Alves, s kojom je u braku od 2008. godine i imaju dvojicu sinova - Enza Gattusa i Liama.

Awesome view! 😳 🇭🇷🔝

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Marcelo Vieira Jr. objavio je fotografiju s ručka iz restorana na Srđu s kojeg se pruža prekrasan pogled na Dubrovnik, otok Lokrum te Elafite. Do restorana Panorama dolazi se žičarom, a parovi ga posebno vole zbog nezaboravnog zalaska sunca.

Ipak, šuška se kako u Dubrovnik nije stigao samo zbog odmora, već zbog vjenčanja njegovog kolege iz kluba, Matea Kovačića, koji bi se, kako pišu strani mediji, sa Izabelom Andrijanić trebao vjenčati ove subote.

❤️🇭🇷

A post shared by Actress (@claricealves) on

Upravo u Dubrovnik je Izabela prošlog vikenda povela 17 svojih prijateljica kako bi proslavila svoje posljednje djevojačke dane, a hoće li se tamo održati i vjenčanje, još uvijek se ne zna.

My princess Cloe ❤️❤️❤️ #mygoddaughter

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on