za pamćenje

Nezaboravna djevojačka večer Izabele Andrijanić u Dubrovniku

13.06.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Real Madrida, Mateo Kovačić, ovoga će ljeta uploviti u bračnu luku sa svojom lijepom zaručnicom Izabelom Andrijanić. Svoje bračne zavjete izmijenit će u crkvi u kojoj su se zaljubili kao srednjoškolci, a prije samog vjenčanja, buduća mladenka u Dubrovnik je povela svojih 17 prijateljica s kojima je provela vikend za pamćenje

Nakon što se doznalo da ovog ljeto Mateo Kovačić i njegova zaručnica Izabela Andrijanić pripremaju vjenčanje, krenule su i posljednje pripreme. Par je prvo odletio na Bali, gdje su u društvu prijatelja proveli nekoliko nezaboravnih dana, a sada je i lijepa Izabela Andrijanić sa svojim prijateljicama proslavila djevojačku večer.

#squadgoalz #despedidadesoltera

Objavu dijeli Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic)

L O V E ❤️

Objavu dijeli Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic)

Na svom Instagram profilu pohvalila se fotografijama iz Dubrovnika, gdje je sa čak 17 prijateljica slavila u luksuznoj vili. Sve djevojke bile su odjevene u popularne crne jednodijelne kupaće kostime s potpisom H&M-a, dok su na glavama nosile crne šilterice s natpisom 'Squad'.

Samo je buduća mladenka, na zajedničkoj fotografiji na kojoj sjedi na bijelom jednorogu na napuhavanje, dok njezina kuma Ena Cupać sjedi na zlatnom labudu, odjenula identični kupaći kostim samo u ciglastoj boji, dok je umjesto crne, nosila bijelu šiltericu s natpisom 'Bride', odnosno mladenka.

SQUAD ✌🏿

Objavu dijeli Ivona (@ivy_corleone)

#BelaSquad

Objavu dijeli Ena Cupac (@ena_cupac)

Osim u luksuznoj vili, djevojke su uživale i u vožnji gliserom dubrovačkim akvatorijem, čime su se pohvalile na svojim Instagram profilima.

Kums

Objavu dijeli Ena Cupac (@ena_cupac)