UŽIVANJE NA OTVORENOM

Njihove sunčane oaze: Pogledajte kako su domaće poznate dame uredile svoje balkone

24.05.2020 u 21:54

Bionic
Reading

Protekla dva mjeseca brojni su se građani zatvoreni u svoja četiri zida odlučili na male preinake u stanu ili kući kako bi uljepšali svoje mjesto boravka. Osim toga neki su uredili inače pretrpane balkone koji rijetko dobiju svoju pravu svrhu, a najčešće služe kao dodatna ostava

Poznate Hrvatice uredile su svoje terase koje su im ovog proljeća postale omiljeno mjesto za uživanje. Zbog karantene koja je vladala posljednja dva mjeseca, balkoni ili terase bili su jedno mjesto na kojem nesmetano mogu uživati na svježem zraku. Putem Instagrama mnoge su poznate dame pokazale kako izgleda njihov novi omiljeni kutak doma.

Voditeljica Mirna Maras iz svog balkončića ima izlaz u vrt, u kojem uživa sa svojom obitelj za vrijeme lijepog vremena. Lijepa plavuša koju iz tjedna u tjedan gledamo u televizijskoj nagradnoj igri Bingo pokazala nam je putem društvenih mreža taj svoj zeleni kutak. Na svom balkonu Mirna radi, pije kavu, druži se s prijateljicama te djecom.

Terasa koja je na prvu oduševila brojne Instagram pratiteljice je ona pjevačice Pamele Ramljak koja se zaista potrudila stvoriti cozy atmosferu. Udobne fotelje, tepih, šareni detalji koji podižu cijeli vanjski prostor, cvijeće, lampice i ostali ukrasi pretvorili su inače bezličan balkon u pravu malu oazu za uživanje.

‘Napokon sam gotova(bar neko vrijeme) Ne mogu vam opisati koliko uživam u dekoraciji i malim promjenama tu i tamo, ali nabavila sam i vodootporni tepih baš za balkon, cvijeće, stolić i sad samo želim lijepo vrijeme’, pohvalila se Ramljak nakon što je završila uređenje.

Vrckasta pjevačica Maja Šuput u svom je domu provela puna dva mjeseca u komadu, što se nije dogodilo mnogo godina zbog njezinih čestih gaža diljem zemlje.

‘Valjda se morao i ovaj smak svijeta dogoditi da ja konačno sjednem i na svoju terasu’, poručila je nedavno Maja koja je pritom pokazala luksuzno opremljenu terasu zagrebačkog doma u podsljemenskoj zoni.

Udobni naslonjači, veliki stol s pomno biranim ukrasima i cvjetnim aranžmanima te lampioni visoki do čak dva metra odmah su upali u oko svim ljubiteljima otmjenog dizajna.

Svoju terasu u novom stanu na Knežiji pokazala nam je bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić. Današnja poduzetnica i majka troje preslatke dječice svakodnevno kroz Instagram objave pokazuje uređenje svog prostranog obiteljskog doma. Pokazala je tako i terasu s pogledam na dječje igralište i zgradu u kojoj je nekoć odrasla.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#happyeaster 🐰🐣💜

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Plavo bijele pločice, veliki stol na koji stane cijela obitelj, udobne fotelje i naravno mnogo cvijeća odabir su naše lijepe Ljupke koja je kao i uvijek pazila na svaki detalj pri uređenju.

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović u svom stanu nema balkon, no krije drugo posebno mjesto na kojem može boraviti na otvorenom. Naime, iz njezina stana pruža se izlaz na krov zgrade na kojem je uređen vrt. Uz kutak sa stolom i ležaljkama, na terasi ostaje još dovoljno prostora za igru za Nevenine tri djevojčice, koje su s poznatom mamom nedavno sadile cvijeće u svom gradskom vrtu.

Terasica naše estradne ikone Indire Levak također je kao stvorena za uživanje. Dio njezine kolekcije namještaja našao se osim u ostatku stana i na terasi. Od neželjenih pogleda i sunčevih zraka Indira se zaštitila lanenim bijelim zavjesama, a zidove terase ukrasila je zelenim panelima od umjetnog cvijeća te ogledalima koja su vizualno proširila prostor.

Balkon Mirne Medaković Stepinac pokazao se kao idealno rješenje za vrijeme pandemije, kada je svoje blizanke mogla izvesti barem malo na svježi zrak. Preslatke djevojčice uživale su u igri na skladno uređenom vanjskom dijelu stana poznate glumice.

Pjevačica Nives Celzijus na svojoj prostranoj terasi rado obitava, a to nam vrlo često da do znanja putem svojih Instagram objava. Njezina oaza uređena je u minimalističkom stilu bez previše šarenih detalja. Nives se pobrinula da na njoj ima udobnu ležaljku na kojoj se može sunčati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dan u prirodi 😊 #ostanidoma

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Glumica zagrebačkog kazališta Kerempuh ovih dana najviše vremena provodi na svojoj prostranoj terasi koju okružuje drveće. Na svojoj terasi Ana Maras Harmander ima i puno biljaka, a na drvenim ležaljkama se opušta s petogodišnjim sinčićem Rubensom i suprugom Johnom.