SKEPTA JE SRETNIK

Zaljubljena pjevačica ne štedi na navodnom dečku: Adele potrošila 130 tisuća kuna za rođendanski poklon slavnom reperu

04.10.2020 u 13:32

Bionic
Reading

Nevjerojatnih 130 tisuća kuna potrošila je britanska pjevačica Adele Adkins na zlatni lanac koji je poklonila reperu Skepti za njegov 38. rođendan. 32-godišnja Britanka, koja posljednjih mjeseci puni novinske stupce zbog nevjerojatne fizičke transformacije i gubitka kilograma, službeno nije u vezi s reperom, no, prema pričanju prijatelja, sve vodi k tome

Kada je zaljubljena, Adele Adkins ne pazi na to kako će i na što potrošiti novce. Već duže se šuška kako joj je, nakon razvoda od Simona Koneckija, s kojim ima i sina, srce zarobio poznati reper Skepta, no službene potvrde o njihovoj vezi još nema.

Bilo kako bilo, prema pisanju svjetskih medija, Adele je Skeptu odlučila iznenaditi za njegov 38. rođendan, pa je reperu poklonila zlatni lanac za koji je iskeširala 130 tisuća kuna.

'Adele i Skepta su se jako zbližili u posljednjim mjesecima i često se viđaju. Ona je trenutno u Velikoj Britaniji, a za rođendan mu je poklonila taj prekrasni zlatni lanac. On se hvalio prijateljima lancem i činilo se kako je poprilično uzbuđen zbog poklona. Iako nisu službeno u vezi, iznimno su bliski', otkrio je izvor blizak paru dodajući kako sve vodi ka tome da će uskoro i službeno postati par.

Prošle godine, Adele se nakon osam zajedničkih godina rastala od Simona Koneckija, s kojim ima sina Angela. Nedugo nakon toga pojavila su se prva nagađanja kako između pjevačice i repera Skepte ima nešto više od prijateljstva, da bi potom u ožujku ove godine kroz pjesmu 'Mic Check' on rekao kako je ono što su njih dvoje imali sada gotovo.

Prije Adele, Skeptino se ime povezivalo s Naomi Campbell, s kojom je proveo nekoliko mjeseci u vezi.