LJUBAVNI KRAH

Njihov prekid najteže su doživjeli oni: Jennifer Lopez i Alex Rodriguez svojski se trude utješiti najmlađe

16.03.2021 u 19:44

Bionic
Reading

Nakon što je proteklih mjeseci postigla brojne uspjehe u svojoj karijeri pjevačice i poduzetnice, latino diva Jennifer Lopez brojne je iznenadila viješću o prekidu četverogodišnje veze okrunjene zarukama s bivšom bejzbolskom zvijezdom, Alexom Rodriguezom

Proteklog tjedna svijetom je odjeknula vijest da su svojoj ljubavi dugoj četiri godine Jennifer Lopez i Alex Rodriguez odlučili reći zbogom. Usprkos tomu, danas inzistiraju na tome da i dalje njeguju dobre odnose radi svoje djece.

Potvrđeno je to ovaj tjedan kada se bivša bejzbolska zvijezda zaputila u Dominikansku republiku s kćerima, a u međuvremenu im se pridružila latino diva sa svojim 13- godišnjim blizancima, Emmom i Maxom.

Nakon vijesti o prekidu, Jennifer Lopez oglasila se na društvenim mrežama objavom fotografije kćeri Emme dok ju pokušava utješiti njezin 52- godišnji otac, pjevač Marc Anthony.

Ljubavnu vezu Alex Rodriguez i Jennifer Lopez započeli su 2017. godine, a zarukama su ju okrunili u ožujku 2019. godine tijekom romantičnog bijega na Bahame. Par je od tada dva puta odgodio vjenčanje zbog globalne pandemije.

Prema riječima brojnih izvora bliskih bivšem paru, latino diva i bivši igrač bejzbola trenutno su usredotočeni na svoju djecu, a kao glavni razlog njihovog ljubavnog raskida navodi se prisno prijateljstvo Alexa Rodrigueza s 30- godišnjom reality zvijezdom Madison LeCroy.

  • +7
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Njihovu djecu iz prijašnjih veza vijest o njihovom prekidu očekivano je najviše pogodila, te se bivši par ovih dana svojski trudi kako bi im pomogao prebroditi njihov ljubavni krah.

'Puno je suza proliveno nakon saznanja o prekidu. Njihove obitelji su postale jedno tijekom njihove veze. Zajedno su provodili vrijeme na praznicima i odmorima te su radili brojne zabavne stvari skupa, stoga im je njihov prekid najteže pao', otkriva izvor blizak bivšem paru.