LATINO DIVA

Jennifer Lopez oglasila se zanimljivim videom nakon vijesti kako ona i Alex pokušavaju naći rješenje za njihovu vezu

14.03.2021 u 23:12

Bionic
Reading

Jennifer Lopez prekinula je šutnju na društvenim mrežama nakon što je poput bombe odjeknula vijest o prekidu zaruka s Alexom Rodriguezom, bivšim igračem bejzbola

Nakon vijesti o njihovom prekidu par se prvi puta oglasio i to u zajedničkoj izjavi za TMZ.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez poručili su kako su i dalje zajedno, odnosno da pokušavaju spasiti svoju vezu.

'Vijesti o našem prekidu nisu točne. Radimo zajedno na našem odnosu i pokušavamo nači rješenje', izjavili su za TMZ i dodali kako treća osoba nije krivac njihovim problemima.

Sad se nakon medijskog zajedničkog istupa montiranim videom koji prikazuje dijelove iz njezinih različitih glazbenih nastupa poput onog na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena ili na dočeku Nove godine, oglasila i sama Jennifer Lopez na svojem Instagram profilu.

U videu koji je Jennifer potpisala kao 'Sunday brunch playlist' uz glazbu Pretty Bitch Freestyle (Saweetie), čak se vidi i nekoliko naslova iz medija o njihovom prekidu, odnosno izjava Alexa Rodrigueza kako je 'on još uvijek u vezi' nakon što je poput bombe odjeknula vijest o njihovom prekidu.

U svega nekoliko sati, JLo je za svoju objavu skupila više od milijun lajkova.

  • +7
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Poduzetnica, pjevačica i glumica i bivša sportska zvijezda bili su u vezi četiri godine te su se trebali vjenčati no zbog globalne pandemije dva puta su morali otkazivati vjenčanje.

Iako se spominjala Alexova afera sa starletom i reality zvijezdom Madison LeCroy, dobro upućeni izvori kažu kako je to neistina. 

'Ona je trenutačno u Dominikanskoj Republici, a on u Miamiju. No žele pokušati izgladiti stvari i ostati skupa', rekao je taj izvor.