dotaknula mnoga srca

Nježna objava: Ecije Ojdanić: 'Da djeca rastu, da mi ne starimo, a da roditelji požive još dugo'

27.12.2021 u 22:13

Bionic
Reading

Premda je godina na izmaku bila duga i neizvjesna, u blagdansko vrijeme kao da se svi izazovi čine lakšima, osobito ako smo okruženi najmilijima. No, nije uvijek jednostavno okupiti sve koji su nam dragi kako bi s njima podijelili radost i čaroliju blagdana. Naša glumica i osnivačica nezavisnog kazališta Moruzgva imala je 'privilegiju' okupiti skoro svoju cijelu obitelj

Da je obitelj uistinu najveće blago istaknula je Ecija Ojdanić podijelivši najnoviju fotografiju sa svojim roditeljima i ostatkom familije na Instagramu.

'Dok se vozimo prema Zagrebu, u neke naše uobičajene trase, gledam ove slike, ne razmišljam o poklonima koje smo dobili/primili, o (pre)finoj maninoj hrani koju smo pojeli, već o tome koliko sam blagoslovljena što sam dio baš ove obitelji. Da djeca rastu, da mi ne starimo, a da roditelji požive još dugo. I da se volimo i podržavamo i na blizinu, i na daljinu', opisala je fotografije s obiteljske proslave, pokazala djelić blagdanaskog ozračja iz Dalmacije.

Glumica često ističe kako je potekla iz vrijede i skladne obitelji, zbog koje je postigla to što je postigla te da su roditelji, mama Milenka i tata Petar nju i sestru oboružali samopouzdanjem i smijehom. 'Sve ste nas naučili, i sve nam dali. Najvažnije lekcije, kako uživati u lijepim stvarima, i biti dostojanstven u ružnim. Kako biti dobar čovjek. To je najvažnija lekcija koju nam i dan danas dijelite', napisala je u jednoj od ranijih objava.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL