SLAVLJE NJIHOVE LJUBAVI

Njezina vjenčanica iz snova: Objavljene nove fotografije s vjenčanja Ivane Mišure i Gorana Vlaovića

31.08.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Na Instagram profilu Vesne Spose, gdje vjenčanice za svoj dan iz snova biraju i mnoge poznate Hrvatice, osvanule su i još neviđene fotografije s vjenčanja bivše Miss Universe Hrvatske i nekadašnjeg nogometaša

Proteklog su vikenda svoju ljubav brakom okrunili bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura te bivši nogometaš i nogometni reprezentativac Goran Vlaović. Iako su se, baš kao i sve do sada, trudili da njihovo vjenčanje ostane samo njihovo, u doba društvenih mreža to nije bilo moguće.

Nove fotografije procurile su na Instagramu i to zahvaljujući Vesni Sposi, gdje je Ivana Mišura odabrala vjenčanicu za svoj dan iz snova. Riječ je o kreaciji iz kolekcije 2022, a koja je izrađena u Sposi po njezinoj mjeri. Uz fotografije lijepe mladenke stoji:

'Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura i bivši nogometaš Goran Vlaović ovoga su vikenda proslavili svoju dugogodišnju ljubav vjenčanjem iz bajke. Zanosna Ivana zablistala je u ekskluzivnoj vjenčanici iz najnovije kolekcije. Uska vjenčanica sa seksipilnim izrezom na nozi savršeno je naglasila Ivaninu prekrasnu figuru. Cijela kreacija prekrivena je najstinijim perlama i kristalnim detaljima koji tvore čarobnu siluetu. Najpopularniji segment ove sezone - puf rukavi, završni su detalj koji ovu haljinu čine pravim umjetničkim djelom! Ivana je i ovoga puta dokazala kako joj rijetki mogu konkurirati u nepogrešivom stilskom odabiru. Čestitke sretnom paru. Neka vam svaki dan bude kao iz bajke. Bilo je pravo zadovoljstvo biti dio vaše čarobne priče!'

Podsjetimo, Ivana Mišura i Goran Vlaović u vezi su od 2018. godine, a njihovoj ljubavi nije zasmetala niti razlika od 17 godina, koliko je bivši nogometaš stariji. Ove godine, kao kruna njihove ljubavi, rođena je i kćerkica Vana, koja je Vlaoviću četvrto dijete, budući da iz braka sa Milanom Vlaović Kovaček ima dvojicu sinova i kćer.

  • +2
Ivana Mišura Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/ Davor Puklavec/PIXSELL