ponosna majka

Nives Ivanišević raznježila fanove fotografijama malog Olivera i otkrila čime se on trenutno najviše voli zabavljati

07.12.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Radijska voditeljica sredinom listopada se vratila na posao u kojem uživa, a kolege i obožavatelji nisu skrivali koliko im je nedostajala. No od svega, supruga našeg najboljeg tenisača svih vremena Gorana Ivaniševića, uživa biti mama

Nives Ivanišević nije od onih mama koja svakodnevno pokazuje aktivnosti svog djeteta. Ona s vremena na vrijeme, dozirano pušta fotografije pazeći da se malenom Oliveru ne vidi lice, ali vidi se da ne može odoljeti svom dvogodišnjaku. U najnovijim objavama na Instagram storyju otkrila je koje su mu najdraže igračke, što je, vjerujemo mnoge nasmijalo budući da se dječak zabavlja slažući plastične posude za hranu.

Nives inače ne govori o svom privatnom životu. No, priznala je javno da je iza nje najteži period u životu. Podsjetimo, nakon što se njezin suprug Goran Ivanišević zarazio koronavirusom u lipnju ove godine, voditeljica je bila u samoizolaciji, a mjesec dana kasnije preminula je njezina majka Vesna.

  • +7
Nives Ivanišević Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj se široko osmijehuje, a uz nju je dodala i inspirativan citat glumice Reese Witherspoon. 'Nije svaki dan uspješan. Nije svaka godina uspješna. Morate nastaviti slaviti dobro' napsiala je Nives Ivanišević.