SRETNA JE

Nives Celzijus ponovno ljubi: Još je malo tajnovita oko novog muškarca koji je čini sretnom

15.07.2020 u 14:02

Bionic
Reading

Šest godina nakon razvoda Nives Celzijus ponovno je sretna u ljubavi. Nakon braka s nogometašem Dinom Drpićem nije bila u ozbiljnijoj vezi te je često napominjala kako nema vremena za novog partnera, ali izgleda da se sada to promijenilo

'Potreban mi je muškarac s kojim mogu biti svoja, s kojim nema glumatanja i maski. Priželjkujem duhovitog, malo mlađeg, a može biti i moj vršnjak, samo da nije stariji, te da ima dobar torzo, bude visok recimo 190 centimetara, crnomanjast, s tamnim očima, tako da, ako budem imala treće dijete, jedno bude na mene, jer prvih dvoje isti su Dino', izjavila je Nives Celzijus ranije za tportal.

Osim toga često je na naše upite ima li neke promjene ljubavnog statusa, odgovarala kako jednostavno nema vremena za ljubav. Okrenula se poslovnim projektima, redala glumačke pa pjevačke projekte, a onda kada se najmanje nadala ipak je upoznala nekog posebnog.

Da joj se netko napokon svidio te udovoljio svim njezinim visokim kriterijima, Celzijus je otkrila u novom intervjuu za magazin Story.

‘Nema se tu što puno reći, to je još sve toliko svježe i nevino da iskreno ne znam ni kako bih to nazvala. Možda simpatijom koja je uzvraćena’, rekla je te dodala kako joj je ova godina bila izrazito emotivna i puna ljubavi te ima uzbudljive poslovne projekte kojima se veseli.

S bivšim suprugom, s kojim ima sina Leonea i kći Taishu, Nives je ostala u jako dobrim odnosima.

‘S ocem svoje djece sam u fantastičnim odnosima, baš onako kako i treba biti. Jako smo dobri prijatelji bez obzira na to što mi ponekad ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni. On je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila ako imam neku situaciju, ostala mi je jednostavna ta navika iz perioda kada smo bili u braku i kada smo se neizmjerno voljeli’, rekla je nedavno za IN Magazin.