OTOPIT ĆE SNIJEG

Nives Celzijus završila u krevetu sa zgodnim crnogorskim glumcem

26.02.2018 u 12:13

Bionic
Reading

Uz glumačku, ona ne zapušta svoju pjevačku karijeru. Nives Celzijus snimila je novu pjesmu 'Život pogledaj', emotivnu baladu na kakve nismo dosad baš navikli od nje. Kao i u ostalim njezinim videospotovima, ni u ovom ne manjka seksi kadrova, a ovaj put u krevetu joj se pridružio kolega s kojim glumi u seriji 'Čista ljubav' - Momčilo Otašević

'Pjesmu su napravili moji prijatelji Dušan Bačić i Bojan Dragojević iz Orange studija. Surađujemo već godinama i jako se dobro razumijemo, tako da uopće nisam dvojila kad su mi ponudili ovu sjajnu ljubavnu baladu. Puno radimo zajedno i uskoro ćemo objaviti nekoliko bržih i veselijih pjesama. Izlazi uskoro i moj novi album pa već sada planiramo kako ćemo imati vruće i uzbudljivo ljeto s puno zabave', poručila je Nives Celzijus.

Ispod spota na Youtubeu već pljušte komentari kao što su: 'Lijepa pjesma, neočekivano od Nives… Nakon svih onih pjesmuljaka ovo je sjajno!’ i 'Lijepa je pjesma. Napokon nešto da nije cajka', 'Nevjerojatno dobra pjesma i dobar tekst, tko bi rekao da je to Nives'.

Izvor: Društvene mreže
  • +8
Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo