FIT FIGURA

Nitko ne vjeruje da ovako izgleda: Khloe Kardashian zategnula se do krajnjih granica

28.10.2020 u 14:00

Bionic
Reading

Nekoć najpunašnija sestra klana Kardashian danas osvaja svojim nevjerojatnim fit izgledom do kojeg je došla predanim režimom, kontroliranom prehranom, ali i teškim treninzima

Khloe Kardashian nekoć je bila poznata kao najviša, ali i jedina od sestra Kardashian koja muku muči s kilogramima. Nikada nije krila da uživa u brzoj hrani, grickalicama i svemu nezdravom. Međutim, posljednjih nekoliko godina potpuno je izokrenula svoj životni ritam i sve to ostavila iza sebe.

Željela je novi izgled, fit figuru i prije svega počela brinuti o zdravlju. Posebno nakon poroda kćerkice True, koju dijeli s košarkašem Tristanom Thompsonom.

Zbog kontrolirane, uravnotežene, a mnogima i nezamislive prehrane Khloe Kardashian danas ima nevjerojatnu figuru.

Pokazala je to u najnovijoj objavi na Instagramu na kojoj pozira u pripijenim bijelim tajicama, koje inače otkriju svaku nesavršenost na tijelu. Kod 36-godišnje Khloe toga nema. Vitke noge, uzak struk i istaknuta stražnjica i ostali atributi po kojima je reality obitelj slavna u svijetu, upali su u pravi plan.

'Prije nekoliko godina kada bi netko rekao da bih trebala nekoga motivirati da vježba i hrani se zdravo, nasmijala bih mu se u lice jer sam i sama bila punašna. Ali sada sa svim ovim promjenama koja sam i sama doživjela smatram da je predivno osjećati se zdravim iznutra i izvana i da postizanje fitness ciljeva može pomoći da se lakše postave i ostvare i druge ambicije u životu’, rekla je nedavno.

Osim nove prehrane, Khloe redovito vježba u privatnoj kućnoj teretani, a treninge ne propušta niti jedan dan u tjednu. Osim toga redovito odlazi na tretmane zatezanja kože, što je također rezultat njezina današnjeg besprijekornog izgleda.