PHOTOSHOP ILI NEŠTO VIŠE?

Khloe Kardashian ponovno šokirala fanove svojim izgledom lica: 'Ne sličiš na sebe'

24.09.2020 u 20:36

Bionic
Reading

Nakon što je ovoga ljeta uspjela postati glavna tema razgovora na društvenim mrežama zahvaljujući seriji fotografija na kojima izgleda potpuno drugačije, slavnoj reality zvijezdi Khloe Kardashian ponovno je pošlo za rukom zaraditi mnoštvo osuđujućih komentara

U naumu reklamiranja krpica s potpisom vlastitog brenda Good American, 36- godišnja članica klana Kardashian predstavila je novi imidž u znaku duge, smeđe kose ali i potpuno drugačiji izgled lica zbog kojeg su ju brojni zamijenili sa sestrom Kourtney.

U seriji objavljenih fotografija na Instagram profilu, gdje ju prati više od 122 miljuna obožavatelja, Khloe Kardashian spremno je pozirala u sportskom izdanju uz frizuru visokog konjskog repa i vidno drugačiji i zategnutiji izgled lica zbog čega je, kao ovoga ljeta, uspjela zaraditi mnoštvo osuđujućih komentara fanova i postati glavna tema razgovora na društvenim mrežama.

  • +7
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na prozivke fanova po pitanju njezina mijenjajućeg izgleda lica, Khloe je u većini slučajeva ostala tiha – tek je jednoj obožavateljici na pitanje zašto na svakoj fotografiji izgleda drugačije u svom stilu odgovorila kako je to najvjerojatnije zbog njezinih tjednih transplantacija lica.

Najmlađa od tri sestre Kardashian izgledom je oduvijek odskakala od svojih tamnokosih, preplanulih i izuzetno nižih sestara Kim i Kourtney. Da nije u potpunosti zadovoljna svojom figurom, frizurom, izgledom lica i atributa, Khloe je dala do znanja već u ranoj mladosti, kada je krenula na vrlo intenzivne tretmane i zahvate. Danas, prema mnogima, izgleda bolje no ikada, iako joj brojni spočitavaju neprirodan izgled potpomognut estetskim zahvatima i brojnim mogućnostima photoshopa.