MALA ŠKOLARKA

Nitko je ne bi prepoznao: Celine Dion slavi 52. rođendan, a pogledajte kako je izgledala u osnovnoj školi

31.03.2020 u 14:56

Bionic
Reading

Kanadska pjevačica svoj 52. rođendan slavi u karanteni u svom domu u Hendersonu, u Nevadi. Dok krati dane u samoizolaciji, Celine Dion obožavateljima je otkrila djelić prošlosti i pokazala portret iz osnovne škole

Fotografija stara preko 40 godina osvanula je na Instagrma profilu kanadske megapopularne pjevačice Celine Dion. Glazbenica je povodom svog 52. rođendana, kojeg slavi u karanteni u svom luksuznom domu u saveznoj državi Nevada, odlučila pokazati obožavateljima kako je izgledala kao osnovnoškolka.

Izvukla je stari album uspomena iz najranijeg djetinjstva te se fotografijom vratila u te davne dane. Slavljenica je na fotografiji neprepoznatljiva, a to su zaključili i brojni fanovi.

‘Nikada te ne bismo prepoznatli’, ‘Bili ste baš slatka učenica’, samo su neki od komentara njezinih fanova koji se broje u milijunima diljem svijeta.

Na fotografiji Dion pozira pred školskim fotoobjektivom u kariranoj haljinici na volane, uobičajen frizure za djevojčice, šiškama i kosom do ramena.

Celine Dion je odrasla u brojnoj obitelji u kanadskoj pokrajini Quebec, kao najmlađe od ukupno 14 djece. Muzika i pjevanje oduvijek su je privlačili, a već u dobi od 5 godina napravila je prvi javni nastup, na vjenčanju svog starijeg brata Michaela.

Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Danas iza sebe ima preko 20 izdanih studijskih albuma na francuskom i engleskom jeziku. Stekla popularnost bez presedana u Sjedinjenim Državama i čvrsto je ukorijenjena na svjetskoj sceni. Brojne nagrade struke također pokazuju njezin uspjeh.