vječna djevojčica

Vanna danas obilježava poseban dan: 'Uvijek me taj rujan malo 'okrzne''

01.09.2023 u 18:50

Bionic
Reading

Naša pjevačka diva danas slavi svoj 53. rođendan, no rijetko tko bi joj dao toliko godina budući da nikada nije izgledala bolje. Povodom svog velikog dana je podijelila fotografiju iz najmlađih dana

Ivana Vrdoljak Vanna pokazala je mnogima već poznatu fotografiju iz djetinjstva, na kojoj je pozirala u prugastoj dolčeviti i pletenicama.

Poznata mi je ova klinka iako ne znam o čemu razmišlja dok ju tata fotka (vjerojatno se malo dosađuje jer je tata tražio idealan light predugo, ali ej, takvi su ti umjetnici)… Ugl, uvijek me taj rujan malo 'okrzne'', napisala je pjevačica uz crno-bijelu fotografiju.

Inače Vanna je do devetnaeste godine živjela u rodnoj Koprivnici, no često bi kao obitelj dolazili u Zagreb. Ranije je ispričala da joj je bilo najuzbudljivije kada bi sestru i nju roditelji 'poveli da gledaju neku predstavu, koncert, nogometnu utakmicu na Maksimiru, ili kada smo iši u kupovinu nekih 'noviteta', moderne odjeće'. Tada bi 'uživala u šetnji Zrinjevcem, dućanima u Ilici, zamišljala živote u tim velikim zgradama oko sebe, osluškivala priče iz tramvaja'.

  • +3
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Ispričala je da je zahvaljujući roditeljima imala prekrasno djetinjstvo. Odras(ta)la je u kući s velikim vrtom, 'škola, pa i ona glazbena, kao i svi prijatelji su od nje udaljeni pet minuta vožnje biciklom, petnaestak minuta lagane šetnje'. Trenirala je rukomet. Kupala se na jezeru Šoderica, vozila se biciklima i 'nije bila zakinuta za ništa'.

pjesma i ćakula

Vanna sa suprugom, Lidija s kućnim ljubimcem: Poznati feštali na partyju CMC-a

Pogledaj galeriju