rodila se unučica

Najljepši obiteljski trenuci: Vanna je postala baka

08.07.2023 u 19:17

Bionic
Reading

Pjevačica Vanna i suprug Andrija Vrdoljak postali su ponosni baka i djed nakon što je njihov 26-godišnji sin Luka dobio kćerkicu

U obitelji Ivane Vrdoljak Vanne ovih dana traje veliko slavlje zbog rođenja prinove. Naime, slavna pjevačica postala je baka!

'Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga', rekao je za Story ponosni djed Andrija Vrdoljak koji je i otkrio kako je riječ o djevojčici.

Vanna i njen suprug poznati su po tome što obiteljski život što više nastoje zadržati od oka javnosti, no vijest da je njihov 26-godišnji sin Luka postao otac ipak nisu mogli zatajiti.

O svom sinu, sada ponosnom novopečenom ocu, i 22-godišnjoj kćeri Jani, za Story je nedavno rekla:

'Moja djeca nisu impresionirana svijetom poznatih. Ne privlači ih to, ali pozdravljaju sudjelovanje u nečemu što im voli član obitelji i čemu je posvećen. Luka završava studij povijesti i kroatologije, posvećen je tome. Jana studira komunikologiju.'

Podsjetimo, Vanna je nedavno privukla pozornost u odlasku na premijeru filma 'Indiana Jones i artefakt sudbine' s prelijepom kćeri za koju mnogi govore kako izgledom izrazito podsjeća na majku.

  • +5
Poznati na premijeri franšize Indiana Jones Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar