ZAJEDNIČKO PoJAVLJIVANJE

Nisu prošli nezapaženo: Bivši hajdukovac Ivica Mornar u pratnji 11 godina mlađe supruge Katje

13.12.2023 u 11:32

Bionic
Reading

Umirovljeni nogometaš nekoć bio poznato lice show business scene i sportskog svijeta Hrvatske, no već godinama ga se ne može vidjeti na javnim događanjima. Danas živi povučenim životom koji dijeli sa suprugom Katjom, a s njom je stigao na premijeru docureality serijala 'Where to sign' u Cinestaru Split

Bivši suprug bivše Miss Hrvatske Fani Čapalije, 49-godišnji Ivica Mornar u kino je došao uz pratnju 11 godina mlađe supruge Katje, a njihovo pojavljivanje nije moglo proći nezapaženo. Supružnici Mornar za ovu priliku su se modno uskladili, a pred fotografima su pozirali zagrljeni.

Par se vjenčao 2007. godine a imaju dvoje djece, točnije dvije kćeri. Prva je rođena 2007. godine, nekoliko mjeseci nakon vjenčanja svojih roditelja, a druga tri godine kasnije.

  • +6
Poznati na premijeri prve emisije'Where to sign' Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

S Fani Čapalijom (koja je 1993. godine ponijela titulu Miss Hrvatske) bio je 7 godina (tri godine u braku). Razveli su se 2001. godine, a nogometaša se nakon toga povezivalo s bivšom gimnastičarkom i Miss sporta Stefany Hohnjec.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Podsjetimo, Mornar je bio dio hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Portugalu 2004. godine, a tijekom svoje bogate karijere nosio je i dres Seville.

'Kada se sjetim tog perioda, odmah mi je ljepše. Naravno, ne zbog samih igara, jer iako sam počeo dobro, malo sam igrao. A svemu je kumovala ozljeda zadnje lože. Ona me je pratila cijelu karijeru i zbog nje sam i prekinuo s nogometom. Ali da, krenuo sam dobro, u drugoj utakmici zabio i gol. Međutim nakon toga je bilo svega', prisjetio se u razgovoru za tportal.

Ivica Mornar Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL