IT'S OK

Rijetki su oni koji ostanu ravnodušni na njezinu ljepotu: Fani Čapalija se pojavila na splitskom partyju

14.11.2022 u 11:31

Bionic
Reading

Iduće godine bit će točno tri desetljeća otkako se atraktivna Splićanka na izboru za Miss svijeta plasirala među pet najljepših djevojaka. Premda se očekivalo da će domaće modne piste ubrzo zamijeniti svjetskim odlučila se povući. No posljednjih godina se nerijetko pojavljuje na javnim događajima

Dioklecijanovi podrumi proteklog vikenda bili su mjesto na kojem su svi htjeli biti, a povod tome bio je Keep Walking party koji je privukao mnoge poznate pa i nekadašnju Miss Hrvatske, Fani Čapaliju. Premda je od izbora prošlo 28 godina i dalje mami uzdahe gdje god se pojavi. Ovog puta svi su gledali u nju zbog neodoljivog osmjeha, super linije i tamnoplave duge haljine od baršuna.

Inače, Fani još uvijek rado prihvaća pozive za modeling te je prošlo ljeto bila jedna od zvijezda slavljeničke kampanje kreatorice Monike Sablić. Svojedobno je izjavila da joj 'nije drago vidjeti kako sve mlađe djevojke danas idu vrlo mlade ‘pod nož’ i koriste tešku šminku već u osnovnoj školi'. Smatra da 'godine nose nešto lijepo te da treba prihvatiti sebe, svoje bore i nesavršenosti jer je to put ka vlastitoj sreći'.

Podsjetimo, nekoć jedna od naših najtraženijih ljepotica posljednjih godina vodi miran život u Čiovu nadomak Splita. Iza nje je brak s bivšim nogometašem Ivicom Mornarom, a rastali su se 2001. godine. Njezina izjava na internacionalnom izboru ušla je u anale. Na pitanje glumca Piercea Brosnana što misli o revijalnom izlasku misica u kupaćim kostimima, simpatično je odgovorila: 'It’s OK'. To se i danas provlači se kao jedan od najsmješnijih trenutaka na televiziji.

  • +3
Fani Čapalija Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX