OPUŠTENA GLUMICA

Ništa je ne ometa na odmoru: Nataša Janjić Medančić pozirala u badiću s 'razlivenom tintom od maskare'

12.07.2021 u 18:47

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana naša glumica s pratiteljima je podijelila epizodu kako je avionom krenula s djecom na njihov prvi let te otkrila kako je sve prošlo, a sada se oglasila s plaže gdje pokušava uhvatiti koji trenutak za sebe. Naravno, sve 'bilježi' fotografijama

Nataša Janjić Medančić ponovo je u morskim krajevima. Početkom lipnja su je zadesile manje i veće nezgode, ali sada se napokon opustitla i gušta sa svojim mališanima u ljetnim radostima.

'Posoljeni zrak i razlivena tinta od maskare', glasi opis fotografije na kojoj je možemo vidjeti bez trunke šminke dok se sunča na plaži. Pala je i jedna nas kojoj se pokazala 'malo više' od selfija. Tu je pak poznata Splićanka opisala s riječima 'Ovako se živi'.

Inače, Janjić je nedavno završila na operaciji u KBC-u Split zbog bubrežnog kamenca.

'Ono kad se mama i tata spuste na more….Nakon kalvarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prijestolja dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/dida-servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor… Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim!!! Ovim putem veliko hvala svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu. Pozdravljam vas sve iz horizontale!', napisala je glumica uz fotografiju iz bolnice.

Njezine fanove najviše vesele fotografije preslatkih klinaca poput zadnje na kojoj je kćerkica Kaja koja je, kako je to mama opisala, napravila 'kreativan nered' oko sebe s papirnatim maramicama.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL