ljepote majčinstva

Nataša Janjić Medančić prepričala najnoviju dogodovštinu sa svojim preslatkim klincima

01.07.2021 u 13:12

Bionic
Reading

Naša glumica u potpunosti je posvećena odgoju svoje djece, Tonija i Kaje koji joj ispunjavaju svaki dan ljubavlju i srećom. Unatoč obiteljskim obavezama stigne se baviti i društvenim mrežama. I dok je profil na Facebooku Nataše Janjić Medančić rezerviran za ponešto 'ozbiljnije' teme, na Instagramu pak rado daje uvid u svoj obiteljski život i majčinske avanture te zabavlja sebe i one koji je prate

Ovog puta objava je bila vezana uz sinčiča Tonija. 'Pobjegli smo u klimatizirani prostor i umjesto dugog i zabavnog šopinga završili smo vozeći se dugo i zabavno po pokretnim stepenicama gore-dolje', opisala je fotografiju Nataša Janjić Medančić.

Sljedbenike je upitala 'kome je poznata takva situacija', a odgovori su odmah počeli stizati. 'Pokretne stepenice su hit', 'O da ili hodanje gore dole dole gore', 'Kome nije?', 'To nam je bilo bolje nego vožnje u luna parku!', pisale su joj druge mame.

Premda su kalendarsko ljeto ona i njezina obitelj dočekali spremni, nije sve išlo glatko za nju budući da je početkom lipnja završila na hitnoj operaciji u Splitu i to zbog bubrežnog kamenca.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL