rijetko pojavljivanje

Nismo je dugo vidjeli: Ivana Husar Mlinac nastupila na koncertu u Lisinskom

26.01.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Članica nekadašnje grupe Divas, koja danas zajedno s Martinom Tomčić vodi glazbenu školu, nije često prisutna u javnosti. Ovog puta je uz Tarika Filipovića bila gošća glazbeno-scenskog kolaža 'Zemlja mojih snova' koji se održao u srijedu u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog

Glazbeno-scenski kolaž 'Zemlja mojih snova' nastao je u sklopu EU projekta 'Kreativne terapije u radu s djecom i odraslima s invaliditetom', a u njoj su nastupili korisnici poludnevnog boravka za odrasle osobe s intelektualnim oštećenjem. Zapjevala je s njima i Ivana Husar Mlinac.

Svojevremeno je ispričala zašto je odustala od pjevačke karijere i posvetila se mirnijem poslu, ali i kakvu je ulogu vjera igrala u cijeloj toj situaciji.

'Osnovala sam obitelj, dobila svoje prvo dijete i počela živjeti mnogo realnijim životom od života na sceni i neprestanog putovanja. Nisam više željela toliko žrtvovati svoju obitelj i vrijeme provoditi daleko od njih i tako moja pjevačka karijera više nije bila upotrebljiva. I tada sam rekla: 'O.K., Bože – stop! Ovako više ne ide. Trebam bilo što novo i drukčije u životu jer pjevanje nije više ono što me ispunjava. Tada se dogodila ideja o osnivaju škole pjevanja', izjavila je za portal Studentski katolički centar.

  • +4
Ivana Husar Mlinac Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Inače, Ivana Husar Mlinac je u braku sa suprugom Ninom Mlincem. Vjenčali su se 2004. godine, nakon osam godina veze, a u braku su dobili sinove Andreja Jonu i Tomu. Glazbenica o braku baš i ne govori, a jednom je prilikom komentirala kako se slažu ona i Nino. Rekla je da je suprug 'jako romantičan, da žive od sitnica kojima održavaju odnos te da im nam ne treba nikakav povod da obraduju jedno drugo'.