RIJEDAK PRIZOR

Samozatajna pjevačica Tina Vukov pokazala se u bikiniju i otkrila s kim provodi ljeto

19.08.2019 u 13:09

Bionic
Reading

Riječka pjevačica Tina Vukov bila je zapaženo ime na domaćoj glazbenoj sceni, a onda se prije četiri godine gotovo u potpunosti povukla iz javnosti. Ipak, zgodna brineta povremeno putem društvenih mreža počasti javnost zanimljivim fotografijama

Vidjeti pjevačicu Tinu Vukov koja je nekoć bila upečatljivo ime na glazbenoj sceni, u bikiniju, prizor je kojem se ovoga ponedjeljka malo tko nadao. No i to se dogodilo. Riječka pjevačica putem Instagrama se pohvalila kako provodi vruće ljetne dane u dobrom društvu.

Uz bok bliske prijateljice Tina je pozirala u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu s velikim sunčanim naočalama i osmjehom na licu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#sibenik

Objavu dijeli Tina Vukov (@tina_vukov)

Osim u rodnoj Rijeci, Tina je ljetni odmor odlučila provesti u Šibeniku. Nakon što su se osunčale i okupale na gradskoj plaži, dvije dotjerane dame otišle su u razgled grada.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#dressandhat

Objavu dijeli Tina Vukov (@tina_vukov)

Inače, Vukov je u deset godina bivanja na sceni postigla zapažen uspjeh, a o kakvom se potencijalu radi govori i činjenica da joj je veliki Arsen Dedić ponudio suradnju. Tina i pokojni Arsen snimili su duet 'Vraćam se', a onda je na vrhuncu karijere Riječanka nestala s pozornica i povukla se iz javnosti.

Danas nastupa na pomno odabranim projektima, pa smo je prije mjesec dana imali prilike vidjeti na svečanoj reviji CITY 45 20, koja u svom imenu nosi početak koordinata Grada Rijeke, a održava se u sklopu Ljeta na Gradini. Nastupila je tada u sklopu glazbenog dijela večeri.