NEMEŠ PRIZNAJE:

Nisam ništa planirao s Marijanom, ovo je nov osjećaj

15.04.2011 u 07:09

Bionic
Reading

Nemeš je u ispovjedaonici priznao kako nije navikao da njegova sreća uzrokuje tuđu nesreću, ali i da mu je razdvajanje od Marijane pomoglo da vidi koliko mu ona zapravo znači

Nemeš je poljubio Marijanu prije odlaska na otpad, a Marijana je u ispovjedaonici rekla da više ništa ne očekuje i da je spremna na sve.

'Bilo bi lijepo kad bi se svi spojili napokon i imali priliku upoznati', rekla je Marijana i dodala da joj najviše nedostaje njezin stari prijatelj Nemeš. Njihov odnos bi ipak nazvala nečim više od prijateljstva, a priznala je da je taj odnos u kući ispunjava. 'Razmišljam o svemu, najviše o onom izvan kuće', rekla je Marijana.

Nemeš je Velikom Bratu rekao da mu je sve čudno u vezi s Marijanom jer ništa nije planirao. 'Došao sam ovdje samo misleći na karijeru, a razdvajanje mi je pomoglo da shvatim neke stvari. Ovaj fićo nije dovoljno širok da to pokažem. Taj osjećaj je nov jer nisam navikao da moja sreća prouzrokuje nečiju nesreću', rekao je Nemeš i dodao da svatko prvo vodi brigu o svom životu pa onda o tuđem, ali i da on sam preuzima odgovornost za svoje akcije.