OPERACIJA TRIJUMF

Nirvana, Toše i pozdrav iz Graškograda

16.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Gala večer 'Operacije trijumf' donosi nove nominacije i nove nastupe balkanskih zvijezda – tko je što i što je tko? Čitajte dalje

'Operacija Trijumf' udaljena je svega tri tjedna od finalnih rezultata, no čini se da trenutačna faza operacije više nije toliko uzbudljiva kao što je bila kada se skalpelom gadno klizilo po rubovima osjetljivih arterija – sve se nekako uljuljkalo u funkcionalnu rutinu, nema previše glupe priče, grešaka i praznog hoda koji su nekada transformirali 'gala večer' u punokrvno 'trash iskustvo'. Što donekle i jest paradoksalno, jer natjecatelja jest sve manje.

Ali zato svi više pjevaju – koliko je to razlog za veselje, prosudite sami.

Ovaj tjedan, kući je otišao i drugi Nikola – Nikola S., dok je Vukašin spašen, no ne zadugo, jer se na kraju emisije opet našao na optuženičkoj klupi, zajedno sa Sonjom. Aleksandar, koji je napokon dobio priliku zapjevati pjesmu svog idola Toše Proeskog, i ovaj je tjedan favorit publike što nije razveselilo žiri koji je njegovu interpretaciju 'Tajno moja' prozvao najgorom od svih izvedbi večeri.

Koncept spoja gostujuće YU legende i friške nade i ovaj je tjedan na radost muškog gledateljstva zamijenjen konceptom 'seksi i friško' pa je tako ovaj ponedjeljak svoje lijepe duge noge pokazivala Karolina Gočeva, makedonska pjevačica i dvojnica Tihane Zrnić. Drugi gost u Beograd je došao ravno iz Graškograda – Petar Grašo zapjevao je s natjecateljima i usput najavio svoje gaže.

Što još reći?

Ana je pokušala interpretirati 'Womanizer' Britney Spears, što je zvučalo tragikomično; Danijel i dalje ima ego Axla Rosea, a repertoar prosječne terase; Junior Jack bi se navodno trebao pojaviti kao gost iduće gala večeri, a definitivno najveći napad na uši bila je Vukašinova interpretacija 'Smells Like Teen Spirit' Nirvane – njegova verzija dala bi se koristiti za mučenje zatvorenika u Guantanamu, a čovjeku dođe da bude sretan što Kurt Cobain nije u prilici čuti što mu rade od nasljeđa.