'ZIMSKA PRIČA' U HNK-U

Nina Violić u zanimljivom društvu na kazališnoj premijeri

13.02.2017 u 13:36

Bionic
Reading

Na premijeru Shakespeareove 'Zimske priče', koju je na daske zagrebačkog HNK-a postavila britanska redateljica Polly Tritschler, glumica Nina Violić došla je u pratnji hrvatsko-francuskog glumca, plesača i performera Darka Japelja

Nova premijera u zagrebačkom HNK-u okupila je zanimljivo društvo. Mnogi poznati došli su pružiti podršku glumačkim velikanima Almi Prici, Draganu Despotu i Liviju Badurini koji su briljirali u glavnim ulogama u 'Zimskoj priči' Williama Shakespearea. Kazališnu predstavu, u kojoj su dobre uloge ostvarili Nikša Kušelj te Jadranka Đokić, došla je pogledati i Nina Violić u društvu prijatelja Darka Japelja, francusko-hrvatskog glumca, plesača i performera. Japelj je do 2003. živio i radio u Francuskoj, no posljednjih godina živi u Hrvatskoj i surađuje s koreografima, redateljima te realizira svoje autorske projekte unutar hrvatske nezavisne kazališne i plesne scene.

  • +10
Zimska priča domjenak Izvor: Promo fotografije / Autor: TENA PAVLETIC

Glumac Filip Juričić pojavio se u društvu prijateljice glumice Ive Mihalić, a na premijeru je došao i zbog jednog od svojih najboljih prijatelja Ivana Glowatzkog koji također igra u kazališnom komadu u režiji gostujuće engleske redateljice Polly Tritschler. U HNK-u su sinoć bile i majka i kći Đurđa i Lada Tedeschi, te Vladimir Šeks sa suprugom Anicom.